Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KAYIP EŞİNİ ARIYOR

KAYIP EŞİNİ ARIYOR

Ordu´nun Ünye ilçesi Beylerce Mahallesi´nde ikamet eden Emine Çelik, yaklaşık 10 ay önce evini terk eden eşi Mustafa Çelik´i arıyor.

Ordu´nun Ünye İlçesi Beylerce Mahallesinde ikamet eden Emine Çelik yaklaşık 10 aydır kayıp olan 62 yaşındaki eşi Mustafa Çelik´i arıyor. Eşine; evine dönmesi çağrısı yapan Emine Çelik, eşinin istediği zaman çıkıp gittiğini söyleyerek, eşini gören veya duyanların haber vermesini istedi.

"43 yıllık evli ve 6 çocuk sahibiyiz" diyen Emine Çelik(58), Şubat ayında evden ayrılan ve daha geri dönmeyen eşi Mustafa Çelik(62) için "Evine geri dönmesini istiyorum. Bir ay önce yakınlarımızdan eşimi Terme´de görenler olmuş. Onun Terme´de olduğuna inanıyorum. Vatandaşlardan isteğim görenlerin polise veya jandarmaya haber vermeleri ve evine geri dönmesidir. Hastalıklı olarak tek başıma yaşıyorum, her gün gözyaşı döküyorum. Altı çocuğumuz var. Biri hariç hepsini evlendirdik. Emniyet ve Jandarma´ya konuyu aktardım. Kimseye borcu yoktu, evde tatsızlığımız veya kavgamız yoktu. Biran önce bulunmasını ve evine dönmesini istiyorum.?dedi.

Ünye Beylerce Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eren ise ? Mustafa Bey´in Ekonomik sıkıntılardan dolayı evden kaçıp gittiğini düşünmüyorum. Hayvancılıkla geçiniyorlar durumları iyi ne sıkıntısı var da evi terk etti bilemiyorum. Evden sık sık kaçardı bir süre gelmezdi ama şimdi yaklaşık 10 aydır eve geri dönmedi hiç bu kadar uzun süre kalmamıştı.?dedi.