Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KAYMAKAM KÜBRA BAKA MUHTARLARLA BULUŞTU

KAYMAKAM KÜBRA BAKA MUHTARLARLA BULUŞTU

Terme Kaymakam vekili Kübra Baka, halk buluşması kapsamında 5 Temmuz Pazartesi günü Halk Eğitim Toplantı Salonunda muhtarlarla bir araya geldi.

    Terme Kaymakam vekili Kübra Baka, halk buluşması kapsamında 5 Temmuz Pazartesi günü Halk Eğitim Toplantı Salonunda muhtarlarla bir araya geldi. 
    Toplantıya Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. 
    
    "DOST EVİ GÖNÜLLERDİR, 
    GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK"
    İlçedeki görevine yeni başlayan Kaymakam Baka, kısaca kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında "Ayvacık ilçesindeki görev sürecinde kurumlarla verimli çalışmalarda bulunarak güzel işler başardık. Terme için de aynı güzellikleri yaşamayı umuyorum. 'Terme'ye kadın bir kaymakam gelmişti böyle bir güzelliği bize bırakmıştı' dedirteceğimiz çalışmalarımız olur inşallah. Yunus'un "Dost evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik" sözünü çok severim ve her yerde de dile getiririm. Umarım bu anlayışla, vatandaşlarımızın sorunlarına çözümler üretir, gönüllere dokunan güzel işler başarırız"dedi.
    
    AŞILAMAYA DİKKAT ÇEKTİ
    "Pandemi gibi zorlu bir süreçten geçiyoruz. Malesef pandemi hala aramızda." diyen Kaymakam Baka "Terme'de aşılama oranı yüksek olmasına karşı, ilçemiz malesef hâlâ vaka sayısı açısından 3-4 ilçe arasında üst sıralarda. Nüfusa nazaran oran çok yüksek. İnşallah yaklaşan fındık döneminde gelen işçilerle tekrar bir yükselişe geçmeyiz. Terme kavşak noktada yol güzergahı olduğu için Çarşamba burada, Ünye burada yada sizler oradasınız o yüzden çok fazla taşıyıcılık olan aktif bir ilçeyiz. Terme için tehditin devam ettiği bu süre içerisinde çok dikkat edelim.”dedi. 
    Konuşmaların ardından Kaymakam Kübra Baka muhtarların görüşlerini, taleplerini ve önerilerini dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak program son buldu.