Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Kaymakam Kübra Baka mutluluğa 'evet' dedi

Kaymakam Kübra Baka mutluluğa

Terme Kaymakamı Kübra Baka, Artvin'de düzenlenen muhteşem düğün merasimiyle Osman Ahmet Kılıç'la bir ömür boyu sürecek mutluluğa 'evet' dedi.

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde görevini tamamladıktan sonra Terme Kaymakamlığı'na atanan Kübra Baka, Osman Ahmet Kılıç ile hayatını birleştirdi. 
Artvin Yusufeli Kır Düğün Salonu'nda düzenlenen muhteşem düğün töreninde Kübra Baka ve Osman Ahmet Kılıç çiftinin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ve Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Mehmet Kocatepe yaptı.     
 TERME VE AYVACIK AKIN ETTİ 
Ayvacık'ta ve Terme'de görev yaptığı süre içerisinde devletin gülen yüzünü samimi yaklaşımlarıyla ilçe halkına hissettiren, çeşitli STK ve meslek odalarının gönlünde taht kuran Kaymakam Kübra Baka'yı, Termeli ve Ayvacıklı dostları yalnız bırakmadı. Düğün merasimine Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı ve Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün'ü yanı sıra çok sayıda Terme ve Ayvacıklı muhtarlar ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 
ÇOK MUTLU OLDUM 
Terme ve Ayvacıklı misafirlerle fotoğraf çekilen ve düğün sonrası kendilerine teşekkür eden Terme Kaymakamı Kübra Baka, "Çok kıymetli Termeli ve Ayvacıklı  mesai arkadaşlarım, uzaklardan buralara kadar gelerek düğün törenimize katıldınız, mutluluğumuza ortak oldunuz. Bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunarız. İyi ki geçtik o güzel diyarlardan, iyi ki tanıdık sizler gibi güzel yürekli insanları. Sağ olun var olun" dedi.
Bizde Terme Bilgi Gazetesi ailesi olarak Terme Kaymakamı Kübra Baka ve Osman Ahmet Kılıç çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.