Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KAYMAKAM ZADELEROĞLU’NA ZİYARET

KAYMAKAM ZADELEROĞLU’NA ZİYARET

Türkeli Kaymakamı iken Terme’ye atanan Kaymakam Murat Zadeleroğluna gazetemiz imtiyaz sahibi Yaşar Akçay hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görev yerinde başarılar diledi.

  
    Sohbet havasında geçen ziyarette, yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olması dileklerini ileten Terme Bilgi Gazetesi imtiyaz sahibi Yaşar Akçay, "Sayın Kaymakamım Terme ilçemize hoş geldiniz. İlçemize önemli hizmetlerde bulunacağınızdan eminim. Size başarılar diliyorum. Yeni görevinizin hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.
    Kaymakam Zadeleroğlu ise, “Terme’nin bir çok yerlerini gezdim. Göreve başladığım günler içerisinde sel afeti meydana geldi. Afetden zarar gören vatandaşlarımızın yanında olacağız.” dedi.
     
    KAYMAKAM  ZADELEROĞLU KİM ?
    Trabzon'un Dernekpazarı İlçesi Akköse köyü nüfusuna kayıtlı olan Kaymakam Murat Zadeleroğlu, 1980'de Bursa'da doğdu. 
    1995 yılında Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulundan, 1998 yılında Bursa Cumhuriyet Lisesinden, 2003 yılında ise Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Murat Zadeleroğlu, 2006 yılında 93. dönem Samsun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.
    Giresun'da teftiş stajını, Tokat'ın Erbaa İlçesinde kaymakam refikliği stajını tamamlayan Zadeleroğlu, Samsun'un Yakakent İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.
    Manchester Üniversitesinde 1 yıl süre ile İngilizce ve kamu yönetimi eğitimi alan Murat Zadeleroğlu, 6 Ekim-14 Kasım 2008 tarihleri arasında Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünde 40. dönem Kamu Diplomasisi Kursuna katıldı. 
    17 Kasım 2008 - 26 Şubat 2009 tarihleri arasında düzenlenen 93. Dönem Kaymakamlık Kursundan mezun oldu.
    Giresun Çamoluk, Ağrı Taşlıçay, Ağrı Eleşkirt ve Adıyaman Gölbaşı İlçelerinde kaymakamlık görevinde bulundu. 
    Taşlıçay İlçesindeki görevi sırasında Kaymakam Murat Zadeleroğlu'na Fahri Hemşerilik Beratı verildi.
    20 Ağustos 2017 tarihinde Sinop Türkeli Kaymakamı olarak atandı. 
    Ekim 2019 tarihinde alınan son kararname ile İlçemiz Terme’ye, Terme Kaymakamı olarak atanarak göreve başladı.  
    Terme Bilgi Gazetesi ailesi olarak Kaymakam Murat Zadeleroğlu’na görevinde başarılar dileriz. Hbr: Nazan ŞENTEPE İŞLER