Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KENT KONSEYİ, ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI

KENT KONSEYİ, ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI

Yirmi günde bir toplanan Terme Kent Konseyi yürütme kurulu toplantısı 28 Aralık Çarşamba günü Kent Konseyi Başkanı Adnan Atik başkanlığında Terme Din Görevlileri Derneğinde yapıldı

Gündem konuları görüşmeye açılarak çalışma gurupları oluşturulmasına karar verilen toplantıda yürütme kurulunda bulunan üyelerin çalışma guruplarında faal olarak çalışmaları kararı alındı.
Toplantı, Terme Kent Konseyi Başkanı Adnan Atik´in Ankara Yeni Mahalle Kent Konseyi Platformundaki izlenimlerini anlatmasıyla başladı.
Yirmi günde bir toplanan Kent Konseyi yürütme kurulu gündeminde; temizlik, sokak hayvanları, madde Bağımlılığı ve metruk yapılar, Kent Konseyi Bütçesi, tek paso, Terme Kent Konseyine internet sayfası oluşturulması, bir önceki yürütme kurulu ile şimdiki kurulun raporlarının belediyeye sunulması, yürütme kurulu üyelerinden gelmeyenler hakkında uyarılarda bulunulması konuları ele alındı.
Gündemdeki konular ile ilgili oluşturulan Çalışma gurupları ve isim listeleri şu şekildedir;

TEMİZLİK KOMİSYONU
- Ali Kondakcı Başkanlığında
- Yasemin Tahtali Çamlıoğlu
- Cemil Keleş
- Cemal Akyazı

KENT KONSEYİ BÜTÇE KOMİSYONU
-Adnan Atik
-Dilek Şentürk
-Hasbi Altun
-Mustafa Güler
-Cemil Keleş
-Emre Ucar
-Zekai Altunpala

MADDE BAĞIMLIĞI İLE MÜCADELE VE METRUK BİNA ÇALIŞMALARI
- Yavuz Kambur
- Dilek Şentürk
- Mustafa Güler
- Ahmet Kasapoğlu
- Nermin Yılmaz
- Celal Kurt

ÖĞRENCİLER İÇİN TEK PASO ARAŞTIRMA KOMİSYONU
- Ahmet Batuk Başkanlığında
- Yavuz Kambur
- Cemil Keleş
- Celal Kurt

YAYIN KOMİSYONU
- DilekŞentürk
- Emre Uçar
- Celal Kurt

TRAFİK KOMİSYONU
- Zekai Altunpala
- İsmail Hakkı İskender
- Nermin Yılmaz
- Ahmet Batuk
- Ahmet Kasapoğlu

Kent Konseyi Başkanı Adnan Atik, ?İlçemizde gördüğümüz eksiklikleri üyelerin ve halkın görüşlerini alarak ele alıyoruz. Çözüm yollarına gidip yaptığımız projeleri Belediyeye sunacağız. Yürütme kurulu üyelerimizin gönülden yaptığı çalışmalarla güzel işler yapılacağına inanıyorum. Kadın meclisimiz kuruldu. Bundan sonra Gençlik Meclisimiz için çalışmalarımızı hızlandırdık. Amacımız Terme´de yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle daha huzurlu ve kaliteli bir şekilde yaşayabilmek için çalışmaktır.?dedi.