Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KILIÇ ?PROJELERLE GELiYORUZ´

KILIÇ ?PROJELERLE GELiYORUZ´

Ak Parti Terme Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Terme Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç, ?Terme´nin sorunları inşallah bizimle çözüme kavuşacak?dedi.
Terme´nin trafik sorununa değinen Kılıç ?Öncelikle Terme´de otopark sorununu çözeceğiz. Atatürk Caddesinden şehir dışına çıkış var ancak şehir içine giriş yok. Vatandaşlardan gelen istekler şehrin girişinin Atatürk Caddesinden olmasına yönelik. Bu durum Emniyet Müdürlüğü için de sorun. Çünkü kavşak doğru planlanmamış ve emniyet güçlerinin şehre girişinde sorunlar yaşanıyor? dedi.

PROJELERİMİZ İHTİYACA YÖNELİK
Göreve başlamadan önce hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Kılıç ?5 yılda 55 proje, diyerek yola çıkıyoruz. Gittiğimiz yerlerde aldığımız tepkilere bakarak projelerimizin ne kadar doğru ve ihtiyaca dönük olarak hazırlandığını görmek de bizi bir hayli sevindiriyor. Bu projeler arasında kültür, eğitim, yaşam gibi alanlarda farklı ihtiyaçlara yönelik olanlarda var. Bu projelerle gençlerimizi kahvehanelerden ve kıraathanelerden kurtaracağız? dedi.

İSTİHDAM YARATMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Yeni imar ve konut projeleri ile istihdam yaratmaya çalışacaklarını ifade eden Kılıç ?Zengin iş adamlarımızın Terme´ye yatırım yapmaları için onlara gerek koşulları sağlamaya çalışacağız. Mesire alanlarımız var ancak hiç turist yok. Çünkü konaklama yerleri yok. İş adamlarımızdan Termemize otel yapmaları için de çalışmalar başlatacağız.
Bu süreçte Ticaret odası, STK´lar, büyükşehir, millet, hükümet gibi organlarla ortak bir çaba içerisinde çalışacağız.?dedi.
Son olarak Terme´nin geleceği için yürüttükleri çalışmalarda gençlerin fikirlerini de önemsediklerini söyleyen Kılıç, ?Termenin önünü açacak her türlü fikre açığız. Sosyal medya üzerinden gençlerimize ?Başkan olsan ilk ne yapardın´ sorusunu sorarak onlarında bu sürece dahil olmalarını istiyoruz? dedi.