Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

KILIÇ: “BABALAR BAŞ TACIMIZ.”

KILIÇ: “BABALAR BAŞ TACIMIZ.”

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Ailesinin mutluluğu için hiçbir fedakâr-lıktan kaçmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız olarak çocuklarına sunan babalarımızın 'Babalar Günü'nü tebrik ediyorum” dedi.

 ‘Babalar Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan babaların tek isteğinin çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmek olduğunu kaydetti.
Toplumda değerleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyecek kadar büyük olan babaların güçlü bir aile yapısının da temelini oluşturduğunu belirten Başkan Kılıç, “Ailede huzurun ve mutluluğun devamlılığı yönünde hiçbir fedâkarlıktan kaçınmayan babalarımız, yüreklerinde taşıdıkları sevgi, şefkat, merhamet ve hoşgörüyü evlatlarından hiçbir zaman esirgemezler. Büyük bir özveriyle ailesi için iyi bir gelecek hazırlamaya çalışan babalarımızın  'Babalar Günü'nü tebrik ediyorum. Onlar bizim baş tacımız.” ifadelerini kullandı.