Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?KIR ÇİÇEKLERİ? RAFLARDA

?KIR ÇİÇEKLERİ? RAFLARDA

Gazetemiz yazarlarından Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Yılmaz İmanlık´ın yedinci kitabı ?Kır Çiçekleri? isimli roman Hayat Yayınlarından çıktı.

TÜYAP 2. Karadeniz Kitap Fuarı´nda ilk defa okuyucularıyla buluşan roman için 26.27.28 Şubat tarihlerinde Yılmaz İmanlık Hayat Yayınları standında kitabını imzaladı.

Kitap fuarında yazarımızı; Terme Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yakup Ar, Müdür Başyardımcısı Mehmet Türkan ve Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Yusuf Ziya Gürler ?Hem Okur Hem Yazarım? projesi kapsamında öğrencilerle birlikte ziyaret ederek destek verdiler. Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şenol Yılmaz ve öğrencileri ile Terme İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve eğitim camiasından kitapseverler yazarımızı imza gününde yalnız bırakmadı.

Öte yandan yazarımız, Atakum Proje Anadolu imam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek proje kapsamında bir söyleşi gerçekleştirdi.
Kır Çiçeklerinde üç öğrencinin farklı hayat hikayelerini bir romanda birleştiren Yılmaz İmanlık şunları söyledi: ?İnsanların hep güllerin peşinden koştuğu bir dünyada kır çiçeklerini fark eden, onların yüreğine dokunan, onların hedeflerini gerçekleştirmede bir basamak olan ideal bir öğretmen için bu, büyük bir mutluluktur. Ben bu romanda bu mutluluğu yaşamaya ve yaşatmaya çalıştım. Kır Çiçekleri aslında bütün öğretmenlerin ve öğrencilerin hikayesi. Bu romanın her aşamasında bana destek veren, fuarda beni yalnız bırakmayan bütün dostlarıma, öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. Umarım bu romanı okuyan herkesin yüreğine birazcık dokunabilmişimdir.?

Bu hafta içinde Türkiye´deki seçkin kitapçılarda ve internet kitap sitelerinde satışa çıkacak olan Kır Çiçekleri´ ne biz de Bilgi ailesi olarak hoş geldin, diyor, yazarımızı kutluyoruz.