Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI!

KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI!

ÜNLÜ YAZARLAR KATILACAK

    “TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından kurumların desteği ile hazırladığı Karadeniz 6. Kitap Fuarı - Samsun, 15-23 Şubat 2020 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

    ÜNLÜ YAZARLAR KATILACAK
    Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan Karadeniz Kitap Fuarı’na bu yıl 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak. 
    Dokuz gün boyunca düzenlenecek panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliği ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak. 
    Ahmet Ümit, Canan Tan, Şükrü Erbaş, Mete Yarar, İlkin Başar Özal, Ahmet Günbay Yıldız, Ahmet Simşirgil, Aydın Ilgaz, Bahadır Yenişehiroğlu, Cemil Kavukçu, Gençosman Denizci, Halit Ertuğrul, Latife Tekin, Zekeriya Efiloğlu gibi çok sayıda ünlü yazarın da katılım sağlayacağı fuara Termeli yazarlar da katıldı.

    TERMELİ YAZARLAR 
    TÜYAP KİTAP FUARINDA
    Gazetemiz yazarlarından Eğitimci-Şair-Yazar Ahmet Sezgin 20 Şubat Perşembe, Eğitimci-Şair-Yazar Yılmaz İmanlık ise 23 Şubat Pazar günü Samsun’daki Karadeniz 6. Kitap Fuarı’da kitapseverlerle buluşarak kitaplarını imzalayacak.
    Konuyla ilgili yazarlarımız “Fuarda kitap dostlarıyla bir araya gelip kitap imzalamak, şair-yazarlarla, değerli meslektaşlarımızla okuma ve yazma, edebiyat ve kültür üzerine sohbet etmek bizler için heyecan ve mutluluk verici. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kitap fuarındaki yerimizi alacağız.”diyerek tüm kitapseverleri fuara davet ettiler.