Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KİTAP KURTLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

KİTAP KURTLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yazar Sonnur Günaydın Asan’a ait Deizimle ilgili Beni Kandıramazsın isimli kitabı bir proje dahilinde gönüllü öğrencilerine okuttu.

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yazar Sonnur Günaydın Asan’a ait Deizimle ilgili Beni Kandıramazsın isimli kitabı bir proje dahilinde gönüllü öğrencilerine okuttu. Kitabı okuyan öğrenciler arasında ödüllü bir sınav yapıldı. Sınav sonucunda Sudenur Şahin birinci,  Elanur Genç ikinci, Arda Turan Canbolat üçüncü oldu. Birinciye bin TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye 100 TL, ayrıca yarışmaya katı-lan her öğrenciye 100'er TL ödül verildi.      
       8 Mayıs Pazartesi günü konferans salonunda gerçekleştirilen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Mü-dürü İsmail Rahman Köse, Şube Müdürü Hakkı Düzgün, Yazar Sonnur Günaydın Asan; proje spon-sorları Kemal Demirci, Hüseyin Aygün, Aydın Tayyare, veliler ve öğrenciler katıldı.
     Ödül töreninde bir teşekkür konuşması yapan Okul Müdürü Mustafa Baş şunları söyledi: "Kara-deniz Metal olarak akademik ve mesleki başarıların yanında öğrencilerimizin sosyal ve kültürel olarak da geleceğe iyi hazırlanmalarını istiyoruz. Özellikle okuma projesi bizim için en önemli projelerden biri Bu kitabı proje haline getiren Edebiyat öğretmenim Yılmaz İmanlık'a teşekkür ediyorum. Sınavda başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.  Bu sınavın kaybedeni asla olmayacaktır. Kitap okuyan öğrenci en büyük ödülü hayattan alacaktır.  Bu projede bize destek veren başta İlçe Milli Eğitim mü-dürümüz İsmail Rahman Köse, sponsorlarımız Kemal Demirci, Hüseyin Aygün, Aydın Teyyare, Otan-tik Fırın Pasta sahibi Sedat Küçük, TİMDER Başkanı Ali Alparslan'a katkılarından dolayı teşekkür edi-yorum. Önümüzdeki yıl bu projeyi daha geniş çaplı olarak farklı kitap ve yazarlarımızla gerçekleştire-ceğiz." dedi. 
Konuk Yazar Sonnur Günaydın Asan da duygularını şöyle ifade etti. "Yazdığım kitabın böyle güzi-de bir okulumuzda proje olarak okutulması beni son derece mutlu etti.  En büyük arzum gençlerimi-zin bu kitabı okuyup kitaptan faydalanmasıdır. Bu itibarla kitabımı okuyan bütün öğrencilerimizi teb-rik ediyorum. Bu projeyi hayata geçiren Okul Müdürü Mustafa Baş ile Edebiyat Öğretmeni Yılmaz İmanlık hocalarıma, projeye maddi manevi destek veren Kemal Demirci, Hüseyin Aygün ve Aydın Teyyare'ye, Otantik Fırın Pasta sahibi Sedat Küçük'e teşekkürlerimi sunuyorum.”