Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

KİTAPHANE, GENÇ OSMAN DENİZCİ´Yİ AĞIRLADI

KİTAPHANE, GENÇ OSMAN DENİZCİ´Yİ AĞIRLADI

Kitaphane, yazar-okur buluşmaları kapsamında ilk etkinlik olarak günümüzün polisiye yazarlarından Gençosman Denizci´yi okurlarla buluşturdu.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Şenol Kul tarafından açılışı gerçekleştirilen Kitaphane, Yazar-Okur Buluşmaları kapsamında ilk etkinlik olarak günümüzün polisiye yazarlarından Gençosman Denizci´yi okurlarla buluşturdu.
16 Eylül Cumartesi saat 14.00 ile 17.00 arası gerçekleştirilen etkinlikte Genç Osman Denizci ?Buz Yürekler?, ?Kanlı İcat? ve ?Formül´ün Peşinde? isimli romanlarını imzaladı.
Gazetemiz yazarlarından Seyfi Günaçtı ve Yılmaz İmanlık´ın da katıldığı etkinlikte Yazar Denizci, okurlarından gelen soruları samimi bir şekilde cevapladı.
Kitaphane´nin sahibi Yasemin Uysal, ?Biz sadece kitap-kırtasiye satan bir mekan olmak istemiyoruz. Gerçekleştirmek istediğimiz kültürel etkinliklerle Terme´de farkındalık yaratmak, ilçenin kültürel tarihine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu anlamda mekanımızda yazar-okur buluşmalarını önemsiyoruz. İlk olarak Genç Osman Denizci´yi ağırladık. Davetimize icabet ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Bunun devamı gelecek. Okurlarımızın nabzını tutarak yazarlarımızı davet edeceğiz. Öte yandan ilçemizdeki yazarları da etkinliklerle okurlarımıza tanıtmak istiyoruz. Bu organizasyonda bizlere yardımını esirgemeyen başta Havva Taşkın ve okuma gurubu arkadaşlarına, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.? dedi.
Gençosman Denizci ise ?Misafirperverliğin ne olduğunu, Terme´de bir kez daha yaşadım... Yeni açılan Kitaphane´de bizi ağırlayan mekân sahibi kardeşlerimize, kitapsever dostlarımıza, kitap imzalatmak için gelen sevgili okurlarımıza, değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.
Kitaphane´nin daha nice kıymetli yazar ve okurların samimi ve dosthane uğrak yeri olması temennilerimle.? sözleriyle teşekkür etti.
Hbr: Belma AYKÜL YILDIZ