Bugün, 19 Mart 2024 Salı

KIZ iMAM HATiP´TEN ANLAMLI ZiYARET

KIZ iMAM HATiP´TEN ANLAMLI ZiYARET

Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Terme Engelliler Derneği´ni ziyaret etti.

İlçemizde yer alan Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Terme Engelliler Derneği´ni ziyaret etti.
Gerek sosyal yaşamda gerekse iş yaşamında kendilerine çok zor yer bulan ve yaşamın birçok alanında çeşitli engeller ile karşılaşan engelli insanlarımızın farkına varmak, onlarla birlikte yaşadığımızı gündemde tutmak ve farkındalık oluşturmak için Terme Engelliler Derneği´ni ziyaret eden öğrenciler, dernek Başkanı Ahmet Kökten ve dernek yetkililerince karşılandı.
Ziyarette, dernek başkanı Kökten, öğrenciler tarafından gösterilen kadirşinaslıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilere ve ziyareti koordine eden Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Ebru Erdoğan´a teşekkür etti.
Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Durmuş Akman ise, Beden Eğitimi öğretmeni önderliğinde Spor Kulubü tarafından sosyal etkinlik ve farkındalık hareketi olarak hayata geçirilen bu anlamlı ziyaretin amacına ulaşmasından memnun olduklarını, okul olarak sosyal projelerde öğretmen ve öğrenciler olarak sorumluluk üstlenmeye ve fakındalık oluşturmaya devam edeceklerini söyledi.