Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KIZILAY YÖNETİMİ TOPLANDI

KIZILAY YÖNETİMİ TOPLANDI

Türk Kızılayı Samsun Şubeleri, geleneksel istişare toplantısında biraraya geldi.

Kızılay Samsun şube başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gönüllüler aile toplantısında hasret giderdi. Fikir alış verişinde bulunulan toplantıda yeni yılda yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Konuşma yapan Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, 2014 yılındaki çalışmaları anlattı, eski ve yeni kurulan şubeler hakkında bilgiler verdi. Kurulduğunda bölge hakkı olmayıp bölge yapılan tek yerin Samsun olduğunu söyleyen başkan Mustafa Keskin, “Kızılaycı olmak tamamen gönül işidir. Birbirimizin destek olmasıyla bir ünite kanla bir kişinin hayatı kurtarılmışsa bunun sevabını düşünmek lazım. Bu işi yapan tek kurum Kızılay’dır. Bunda tüm şubelerimizin çalışmaları etkili oluyor. Samsun genelinde kan toplama 2014 yılında 85 bin üniteydi. Samsun bunu başararak hedefine ulaştı. Aynı zamanda sosyal yardımlaşmada, afetler ve eğitimlerde iyi bir yerdedir. Bunda tüm şubelerimizin çalışması etkili oluyor.” diyerek özellikle fedakar çalışmalarından dolayı kadın kollarına ve tüm şube başkan, yönetim ve üyelerine teşekkür etti.

Toplantıya Terme’den Kızılay Şube Başkanı Mehmet Aksuoğluve eşi Nurtaç Aksuoğlu, sekreter Dilek Şentürk, üyelerden Adil ve Emine Bingöl katıldı.

Keyifli geçen yemek aynı zamanda verimli geçti.