Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KÖKTAŞ ESNAF ZİYARETİNDE

KÖKTAŞ ESNAF ZİYARETİNDE

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bütün dış güçler ve içerideki işbirlikçileri yeni yalanlarla, planlarla, birtakım ekonomik operasyonlarla ülkemize diz çöktürtmeye çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, bugüne kadar başaramadılar, başaramaya

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bütün dış güçler ve içerideki işbirlikçileri yeni yalanlarla, planlarla, birtakım ekonomik operasyonlarla ülkemize diz çöktürtmeye çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, bugüne kadar başaramadılar, başaramayacaklar." dedi.
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş Terme´de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Köktaş, esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılaşan Milletvekili Köktaş, Terme ve Sanayi Odası yönetimi ve üyeleri ile toplantı yaptıktan sonra, iftar programına katıldı.

TEŞEKKÜRLER TERME
Seçimlerin önemini vurgulayan Milletvekili Köktaş, "Şer odakları her zaman Türkiye üzerinde oyunları, hain planları oldu. Çünkü Türkiye pahallı bir arsa üzerinde oturuyor. Coğrafi olarak önemli bir yerde bulunuyoruz. Geçmiş dönemlerde darbelerle, siyasi koalisyonların verdi hasarla ülkemizde her istediklerini yaptılar.
Fakat 3 Kasım 2002 tarihinde milletimiz kendi içinden çıkan kadroların oluşturduğu AK Parti iktidarını iş başına getirdi. İşte son 16 yıldır ülkemizi her alanda yükselten AK Parti´yi ve onun lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı devirmek istediler, aslında onu devirmek Türkiye´nin önünü kesmektir.
Bütün dış güçlerin planları, içerideki işbirlikçileriyle buna yönelik işlemektedir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, başaramadılar, başaramayacaklar. Aziz Milletimiz bunların hepsini yıkmasını bildi. ?dedi.
Milletvekili Köktaş, Termelilerin gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, seçimlerde destek istedi.