Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KÖKTAŞ; MUHTARLARLA BULUŞTU

KÖKTAŞ; MUHTARLARLA BULUŞTU

Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Terme´nin mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluştu.

Kahvaltı Programına Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Sezai Uzun, Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç ve çok sayıda muhtar ve azalar katıldı.

MESELE MEMLEKET MESELESİ
Kahvaltıda konuşma yapan Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ?Mesele memleket meselesi, mesele ülkemizin ve milletimizin geleceği meselesidir. AK Parti 2002 yılında milletinden aldığı emanetin sorumluluğunda Türkiye´yi hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlettiriyor. Bu kutlu yürüyüşün en önemli adımlarını attığımız önemli bir dönemden geçiyoruz. Milletinizin duasıyla Türkiye´nin aydınlık geleceğini inşa ediyoruz, gece gündüz demeden, milletimizin çizdiği istikamette, ülkemiz ve 79 milyon insanımız için çalışıyor, çalışmaya devam ediyoruz.
İşte bu gayretli çalışmalarla hemen hemen her alanda gelişen, büyüyen, istikrarlı bir Türkiye var.
Bölünmüş yolları, köprüleri, üniversiteleri, adalet sarayları, okulları, havaalanları, hızlı demiryolları, metroları, tüp geçitleri, limanları, şehir hastaneleri ile sayısız eserler ardı ardına hizmete girdi, girmeye devam ediyor.
Mevcut anayasa 1982 model, içinde vesayet ve darbe kalıntıları bulunan, yamalı bohçaya dönmüş bir her tarafı tamir istiyen bir elbise gibi. Bu eski model anayasa ile Türkiye az önce dediğim gibi zorlukluklarla ilerleye biliyor. Bu anayasa koalisyonların, ekonomik krizlerin, belirsizlik dönemlerinin anayasası, bu anayasa iki başlı yönetimin anayasası. Bunu değişmesi ve ülkemizin önünü açılması için güzel bir elbiseye ihtiyacı var. Bu da koalisyonların olmadığı ve bunun getirdiği siyasi belirsizliklerin yaratılmadığı bir sistem olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nden geçiyor.
Baharın gelmesini müjdeleyen Cemre, havaya, suya ve toprağa düştü. inşallah bir Cemre de 16 Nisan´da sandığa düşecek ve milletimiz anayasa değişikliğine güçlü bir evet diyecek" dedi.
Program toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.