Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KÖKTAŞ´TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

KÖKTAŞ´TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş, mesajında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde bu onurlu mesleği icra eden tüm basın mensuplarının gününü kutlandığını belirterek, "Gazetecilik mesleği, Türkiye´nin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkıları bulunmaktadır. Bu anlamda bugün sadece bu mesleği yapanlar açısından değil, onların açtıkları pencereden dünyayı takip edenler içinde anlamlıdır.
Toplumun ortak sesi, kamuoyunun vicdanını temsil eden basın çalışanlarımız, İlkeli, doğru ve tarafsız yayınlarıyla toplumu bilgilendirmek adına önemli bir görevi yapmaktadır.
Bu anlamda gazetecilerin görevlerini en iyi şekilde ifa etmek için gece gündüz, kar kış, yağmur çamur gözetmeden ortaya koydukları çaba takdire şayandır.
Bu düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün "Basın bir milletin müşterek sesidir" ilkesinden hareketle görevlerini büyük bir özveriyle devam ettiren, mesleğine gönül vermiş, bu yolda emek veren tüm basın mensuplarının, sosyal haklarını güvence altına alan yasanın yürürlüğe girmesinin yıl dönümünde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet diliyorum."