Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KÖKTEN´DEN OKUL SERVİS VE ŞOFÖRLERİNE TAVSİYELER

KÖKTEN´DEN OKUL SERVİS VE  ŞOFÖRLERİNE TAVSİYELER

SS 80 Nolu Öğrenci ve Personel Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Recep Kökten, Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala bazı uyarılarda bulundu.

SS 80 nolu öğrenci ve Personel Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Recep Kökten, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala bazı uyarılarda bulundu.
Okula başlayacak tüm öğrencilere ve onları hayata hazırlayacak öğretmenlere başarılar dileyen Kökten açıklamasında şunlara değindi ?18 Eylül 2017´de eğitim ve öğretim dönemi başlıyor. Okul yolları pırıl pırıl öğrencilerimizle dolup taşacak. Öncelikle yeni eğitim-öğretim sezonunun tüm eğitim camiasına hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Kooperatifimiz, kendine kayıtlı 180 araç ve şoförüyle, öğrencileri özenli ve titiz bir şekilde okullarına taşımak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Okul paketli ve cipies sistemlerimizle tüm donanımımız tamam. Eksiksiz ve hatasız şekilde yeni sezona hazırız. Terme´de öğrenci taşımacılığına önem veriyoruz. 19 ilçe arasında taşımacılıkta tekiz. Çünkü bizler gelecek nesile önem veriyoruz. Onların iyi yetişmesini istiyoruz. Dünyadaki en önemli varlığımız çocuklarımız. Onlara örnek olup onların en iyi şekilde yetişmesini istiyoruz.?dedi.
Şoför arkadaşlarına seslenen Kökten, sorumluluklarının ve omuzlarındaki yükün ağır olduğuna dikkat çekerek ?Öğrenci taşımacılığı konusunda bilinçli ve hassas davranacağınızdan şüphem yok. Sabahın 6´sında kalkıp araçlarınızı ısıtıp yola çıkıyorsunuz. Allah hepimize kaza bela göstermesin. Yardımcımız olsun. 2017-2018 eğitim öğretim yılı hepimiz için hayırlara vesile olsun. Kazancımız bol ve bereketli olsun. Sizlerden temennim öğrencilerimize örnek olmanız. Bugünün küçüğü yarının büyüğü olan öğrencilerimize sevgi ve şefkatle yaklaşmanızı rica ediyorum. Yeni sezon eğitim camiamıza hayırlı olsun?dedi.