Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KONGREYE SADECE BAŞKAN KATILDI

KONGREYE SADECE BAŞKAN KATILDI

Yeni sezon öncesi alınan olağanüstü kongrenin ilki Termespor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

  
    Kongreye Sarı-Siyahlı kulübün başkanı Hüseyin Kambur tek liste tek başına katıldı. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongre 5 Ekim Cumartesi gününe ertelendi.

    TEK LİSTEYLE  YENİDEN ADAY
Termespor Tesisleri'nde ilki gerçekleştirilen olağanüstü kongreye tek liste ile Sarı-Siyahlı ekibin eski Başkanı Hüseyin Kambur, adaylığını açıkladı. Kongrede Başkan Kambur yönetim kurulu listesini Ercan Kaya, Cihan Kol, Halil Karacuha, Ahmet Şahin, Kadir Aslan, Yılmaz Alcan, Samet Akkiraz, İbrahim Yavuz, Veysel Okumuş, Kenan Karpuzoğlu, Mustafa Çakır, Hikmet Şimşek, Mehmet Cıtır ve Emirhan Özcan olarak açıkladı. 
    5 Ekim Cumartesi günü yapılacak kongrede çoğunluk aranmaksızın Termespor'un yeni başkanı belli olacak.
    Kongre sonrası gazetemize açıklama yapan Başkan Kambur, “ Kongre kararı aldık kimse yok. Dışarıda ileri geri konuşuluyor. Hüseyin Kambur bıraksın diyorlar.   Bir sorun varsa buraya gelip dile getirecekler ve hep birlikte Termespor için elimizi taşın altına koymaktan kaçmayacağız. Olağan üstü kongremize benden başka kimse katılım göstermedi bir sorun varsa gelecekler buraya adayım diyecekler. Dışarıdan görüldüğü gibi kolay değil hiç bir şey. Bilgi kirliliği yapmakla sorunlar çözülmüyor.”dedi