Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KOZLUK OMV FEN LİSESİ VOLEYBOLDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

KOZLUK OMV FEN LİSESİ VOLEYBOLDA  TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Kozluk Omv Fen Lisesi kız ve erkek voleybol takımları, Piktes projesi kapsamında yapılan voleybol turnuvasında finallerde aldığı başarılı sonuçlarla gurur kaynağı oldu.

    Kozluk Omv Fen Lisesi kız ve erkek voleybol takımları, Piktes projesi kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasında ilimizi temsil etti. 
    Bölge şampiyonasının Konya’da yapıldığı turnuvada, hem kız hem de erkek kategorisinde finale çıkarak bölge şampiyonluğunu alan kız ve erkek voleybol takımları, Eskişehirde yapılan Türkiye Şampiyonasından da dereceyle döndü.
    İlimizi temsilen turnuvada boy gösteren kız ve erkek voleybol takımları, her iki kategoride de ilimize haklı bir gurur yaşattı. 
    Kızlar kategorisinde tüm rakiplerini ezici bir farkla mağlup eden kız voleybol takımı Türkiye Şampiyonu olurken; aynı turnuvada finale yükselen erkek voleybol takımı ise şampiyonadan ikincilikle ayrıldı. 
    
    Samsun’a İki Ödülle Döndüler
    Sporu önemsediklerini ve öğrencilerin sosyal aktiveteleri yapmalarına yönelik  tüm imkanları seferber ettiklerini  belirten Okul Müdürü Sait Tuğ "Beden eğitimi öğretmenimiz Necati Değirmencioğlu’nun mesai gözetmeden hazırladığı takımlarımızın şampiyon olması bizler için sürpriz olmadı. Sporun akademik başarıya engel teşkil etmediğini bilakis desteklediğini ifade ederken bunun somut tezahürünü görmek bizleri mutlu etti. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Necati Bey i tebrik ediyorum" şeklinde açıklamada bulundu.