Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

KUL´DAN 1 MAYIS MESAJI

KUL´DAN 1 MAYIS MESAJI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kul, mesajında " Emeğin, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kul mesajında Türkiye´nin her geçen gün büyüyen ve güçlenen ekonomisinin temel taşının ülkenin dört bir yanında çalışan insanlar olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

?Terme´mizde çeşitli sektörlerde gecesini gündüzüne katarak çalışan bütün işçi kardeşlerimiz hem kentimizin hem Türkiye´mizin güçlü geleceğinin güvencesidir. Güzel Terme´mizin, temizlik hizmetinden, yol yapımına, parklardan, alt yapı hizmetlerine kadar işçilerimizin emekleri büyüktür. İşçi kardeşlerimizin; sosyal güvenceleri, hak arayışları, sendikal faaliyetleri ve iş güvenlikleri konusunda taşın altına elimizi her zaman koyduk ve koymaya da devam edeceğiz. Birlik ve dayanışma ruhu içinde çalışan, üreten Türkiye´nin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmasında başarının en büyük pay sahipleri yine işçi kardeşlerimiz olacaktır.

Bu vesile ile yaşamları boyunca emeği, örgütlülüğü, demokrasiyi, Cumhuriyeti, bağımsızlığı, özgürlüğü ve barışı savunan emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutluyor, emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmalarını diliyorum.?