Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KUL´DAN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

KUL´DAN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Muhtarlar Derneği´ni ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Muhtarlar Derneği´ni ziyaret etti.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kul´u Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç ve çok sayıda muhtar karşıladı.
Başkan Kul, Terme´li muhtarlara 2014 yılından bu yana gerçekleşen ve önümüzdeki dönem içerisinde gerçekleşecek projeleri anlattı. Muhtarların sorunlarını da dinleyen Kul, Terme´ye hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirterek ?Yerel yöneticilerin ortak amacı vatandaşa hizmettir.? dedi.

MUHTARLARIMIZ GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ
?Muhtarlar bizim için önemli. Muhtarlık makamı yerel yönetimlerin başladığı yerdir´ diyen Kul ?Muhtarlarımızla el ele vererek Terme´ye hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatıyor. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, sorunlarını, muhtarlarımızdan öğreniyor, bölgeye hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. Ortak hedefimiz millete hizmet etmek ise bizler de bu yolda muhtar arkadaşlarımız ile bir bütün halinde çalışıyoruz? diye konuştu.

DİNÇ´TEN TEŞEKKÜR
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç, ?Öncelikle Belediye Başkanımız Şenol Kul´a bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim. Başkanımız ile her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar muhtar arkadaşlarımız ile bir bütün halinde çalışıyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Şehrimize kazandırdığı başarılı hizmetlerin devamını diliyoruz? dedi.