Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KUTLAMA MESAJI

KUTLAMA MESAJI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, en kutsal ay olarak kabul edilen Ramazan Ayının başlaması münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kul mesajında İslam aleminin heyecanla beklediği, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 Ayın Sultanı Ramazan ayına girildiğini hatırlatarak şunları kaydetti: “İnsanların gönülden idrak ettiği takdirde, sonsuz manevi bir doyuma ulaşması muhtemel olan, en nadide günlerin yaşanacağı, kalplerin ve gönüllerin temizlenip arınacağı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz.  Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir.

Terme Belediyesi olarak milletçe sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın en üst noktaya çıktığı bu kutlu zaman dilimini iyi değerlendirerek yardıma muhtaç vatandaşlarımızı gözetmeye, onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak edip yaşanması için gayret göstereceğiz.

Bu duygular içerisinde bütün hemşehrilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, ramazan coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem İslam âlemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.”