Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

LAPTOP FACİASI

LAPTOP FACİASI

Terme´de, yanan sobanın yakınında unutulan Lapton´un sıcaktan ısınarak patlaması sonucu çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Terme Dutbucağı Mahallesinde 7 Aralık Çarşamba sabahı Saat 05.30 sıralarında Habib Çakır´a ait bir evin oturma odasında çekyat üzerinde sobanın yakınında unutulan Laptop´un ısınarak patlaması sonucu çıkan yangında büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

O Saatlerde uyuyan ve patlama sesine uyanan ev sahipleri yangını fark eder etmez hemen söndürmeye çalıştı fakat yangın bir anda alev alarak söndürülemeyecek hale geldi. Ev sahibi Habib Çakır alevler arasında kalan üç çocuğu ve eşini alevlerin arasından güçlükle dışarıya çıkardı.
İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesi sonucu söndürülen yangında ev tamamen kullanılmaz hale gelirken can kaybının olmaması sevindirdi.
Yangın sırasında eşini ve çocuklarını kurtaran Çakır´ın elinde ayaklarında ve yüzünde yanıklar meydana geldi.

Habib Çakır olayla ilgi olarak ?Yangının çıktığı sırada uyuyorduk sabah ezanına yakın bir anda bir ses duyduk ve uyandık koltuğun alev aldığını gördüm söndürmeye çalıştım söndüremedim perdelerde yanmaya başlayınca aniden alevler büyüdü hemen eşimle beraber çocuklarımızı dışarıya çıkarttık. Bizim için önemli olan çocuklarımızın başına bir şey gelmemesiydi. Çok korktuk. Evimiz şuanda kullanılmaz halde Allah´ıma şükürler olsun ki daha büyük bir acı yaşatmadı bize.?dedi.

Sağlık durumlarının iyi olduğunu da belirten Çakır? Allah´ım böyle bir fekaleti kimseye yaşatmasın.?dedi.