Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Lidere voleybol dersi

Lidere voleybol dersi

Voleybolda şampiyonluk mücadelesi veren Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara temsilcisi Pursaklar Güç Koleji´ni 3-1´lik skorla devirdi.

 Final Grupları´na bir adım daha yaklaşan Mavi-Beyazlılar, bu galibiyetle büyük moral depoladı

?GÜÇ´ DEĞİL, KOLAY OLDU!

Türkiye Voleybol 2. Ligi B Grubu´nda Final Grupları´na kalmak için şampiyonluk mücadelesi veren Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu´nda konuk ettiği Ankara temsilcisi Pursaklar Güç Koleji´ni 3-1´lik skorla devirdi ve grubun liderine taraftarının da desteğini arkasına alarak voleybol dersi verdi. Müsabaka boyunca tüm setlerde oyun üstünlüğünü rakibine hissettiren YEPAŞ´ın Filedeki Sultanları, skor üstünlüğünü korumasına rağmen basit hatalar yaptığı ilk seti 25-23´lük skorla kaybetti.

FİNAL GRUBU´NA RAMAK KALDI

Ankara´daki müsabakayı unutmayan ve rövanş maçı öncesi galibiyete kilitlenmiş olan Filenin Sultanları, ikinci setten itibaren rakibini adeta smaç yağmuruna tuttu. Güç Koleji´ni ikinci sette 25-21´lik, üçüncü sette 25-23´lük ve son sette de 25-18 gibi farklı bir skorla mağlup eden Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü´nün sporcuları, maç sonrasında büyük sevinç yaşadı. Bu galibiyetle sezon başında hedeflediği şampiyonluğun ilk adımı olan Final Grupları´na bir adım daha yaklaşan Mavi-Beyazlılar, galibiyeti taraftarı YEPAŞ ailesiyle birlikte kutladı.

GRUPLAR ÖNCESİ MORAL DEPOLADIK

Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Hakan Öztüre; iki haftadır şanssız mağlubiyetler aldıklarını ve lideri mağlup ederek, büyük moral depoladıklarını söyledi. Çok iyi bir oyun sergilediklerini belirten Antrenör Öztüre, ?Her şey istediğimiz planladığımız gibi gitti. Bu galibiyet takımın havasını değiştirecek? dedi. Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Pelin Akyol ise, bu galibiyetin mimarı olan oyuncularını tebrik ettiğini kaydetti. Final Grubu´na kalmak istediklerini belirten Akyol, YEPAŞ ailesine desteğinden dolayı teşekkür etti.