Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MALATYA´DA DEĞERLERiMiZi ANLATTILAR

MALATYA´DA DEĞERLERiMiZi ANLATTILAR

Malatya´da Hacı İbrahim Işık İlkokulu Sınıf Öğretmeni Nilüfer Zontul Aktaş tarafından başlatılan; Atatürk, Öğretmenler ve 91.000 Dev Öğrenci Ortaokulunun katılımı; Malatya Valiliği Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından

Malatya´da Hacı İbrahim Işık İlkokulu Sınıf Öğretmeni Nilüfer Zontul Aktaş tarafından başlatılan; Atatürk, Öğretmenler ve 91.000 Dev Öğrenci Ortaokulunun katılımı; Malatya Valiliği Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen 44 değerli kalem 44 mektup projesinde yazarımız Yılmaz İmanlık da yer aldı.
Proje kapsamında 44 yazara öğrenciler birer mektup gönderdi. Yazarlar da kaybolan ve kaybolmaya yüz tutmuş değerleri birer mektupla anlattı. Görsel sanatlar öğretmeni Serap Sayar öğrencilerine bu mektupların resmini çizdirdi. Yapılan bütün bu çalışmalar Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kitaplaştırıldı.
14 Ocak Pazartesi günü her yazar bir okulda öğrencilerle buluşurken Yılmaz İmanlık da Vali Galip Demirel Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi. Daha sonra Malatya Sanat Merkezinde protokol, öğrenci ve velilerin katılımıyla sergi açılışı, ödül töreni ve imza etkinliği gerçekleştirildi.