Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

?MAZERET DEĞİL, HİZMET ÜRETİYORUZ?

?MAZERET DEĞİL, HİZMET ÜRETİYORUZ?

İlçe genelinde yürütülen yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Şenol Kul, ?İnsanımızın yüzünü güldürmek, Termemizi yarınlara hazırlamak ve çocuklarımıza yaşamaktan gurur duyacakları bir şehir bırakmak için çalışıyoruz. ? dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçe genelinde yürütülen yol ve kaldırım çalışmalarını incelerde bulundu. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Emiryusuf Kargucak yolunu ziyaret eden Başkan Kul´a Belediye Meclis Üyesi Fikret Oy´da eşlik etti.
Kul ve Oy, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kul sonrasında ilçe merkezinde Terme Belediyesi tarafından yapılan parke ve baskı beton kaldırım çalışmalarını ziyaret etti.

TERME´Lİ GURUR DUYACAK
Yeni Türkiye yolunda yapılacak doğru hamlelerle Terme´yi modern şehirlerinden biri haline getirmek istediklerini söyleyen Başkan Kul, "Hedefimiz Terme´de yaşayan herkesi Termeli olmaktan gurur duyan bir insan, bir toplum haline getirmektir. Şehir toplumun aynasıdır. Kimseye ayrımcılık yapmadan, insanlara hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşıyor, onların dualarını alma kaygısıyla güler yüzle ve fedakarca çalışıyoruz Mazeret değil, hizmet üretiyoruz? dedi.

GİTMEDİĞİMİZ MAHALLE CADDE VE SOKAK KALMADI
Terme Belediyesi´nin hizmet ve projelerini anlatan Başkan Kul, ?Terme´de göreve geldiğimiz ilk günden beri bana gönüllerini açan hemşerilerime yürekten teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Neredeyse ziyaret etmediğimiz mahalle, cadde ve sokak kalmadı. Ziyaretlerimde hem ekiplerimizin çalışmalarını yerinde denetliyor, hem de muhtarlarımız ve vatandaşlarımıza misafir oluyor, onların taleplerini, yaşadıkları sorunları veya dile getirdikleri şikâyetlerini dinliyorum. Muhtarlar ve vatandaşlarımızın bizlere aktardığı sorunları mahallinde çözüme kavuşturmak için gerekli girişimleri hemen orada başlatıyoruz.? diye konuştu.
Ziyaretlerde Terme´nin günden güne güzelleştiğini ifade eden ilçe halkı başarılı çalışmalarından dolayı Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´a teşekkür etti.