Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde yeni müdür göreve başladı. Nuri Genç´in istifasıyla boşalan okul müdürlüğüne, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Çakır Ahmet Bilgin getirildi.

Mustafa Kurnaz´dan boşalan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi müdürlüğüne kısa süre önce Nuri Genç getirilmişti. Onun istifası üzerine Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde bir görev değişimi yaşandı. Bu okulda daha önce dört yıl Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, bir yıl da müdür yardımcılığı yapan Çakır Ahmet Bilgin okul müdürü olarak 5 Ocak´tan itibaren yeni görevine başladı.

Göreve başlaması münasebetiyle bir açıklama yapan Çakır Ahmet Bilgin, ?Bu okulun kurucu müdürü Mustafa Kurnaz´a ve son olarak görev yapan Nuri Genç´e önemli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, tecrübeli ve azimli bir kadroya sahiptir. Öğrencilerimizi daha güzel yetiştirebilmek için elimizden, yüreğimizden gelenin en güzelini öğretmen ve velilerimizle birlikte yapmaya çalışacağız.
Memleket olarak zor günler geçirmekteyiz. Özellikle bu dönemde vatana, millete ve değerlerimize sahip çıkacak nesiller yetiştirmek çok önemlidir. Öğrencilerimizi, Mehmet Akif Ersoy ismine, Asım´ın nesli beklentisine layık olacağız.? dedi.

Göreve başladığı günden itibaren kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere ağırlık vereceklerini belirten Çakır Ahmet Bilgin:
?Bu yıl Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi olarak okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Şenol Yılmaz önderliğinde bir tiyatro, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ahmet Sezgin önderliğinde ise bir şiir programı ve okul dergisi hazırlayacağız. Ayrıca Mustafa Mutlu ile satranç, Adem Sözen ile futbol ve Fatma Yüksel Bozkurt ile voleybol takımları oluşturacağız.?dedi.
Okul içinde okur-yazar etkinlikleriyle şiir, hikâye ve deneme türünde; resim ve müzik çalışmalarıyla da ilçemizin etkinliklerine katkı sunmaya çalışacaklarını belirtti.

Ahmet Güleç´in istifasıyla boşalan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi müdür yardımcılığı görevine de okulun Tarih Öğretmeni Cengizhan Çelik getirilmiştir.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, yeni görevlerine başlayan müdür ve müdür yardımcısını ziyaret edip tebrik ederek başarılar diledi.