Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MEHMET AKİF ERSOY´DA MEZUNLAR BULUŞTU

MEHMET AKİF ERSOY´DA MEZUNLAR BULUŞTU

Üçüncü dönem mezunlarını geçen yıl veren Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, ikinci dönemin ilk haftasında mezunlarıyla buluşup hasret giderdi.

Terme Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden mezun öğrenciler; Okul Müdürü Çakır Ahmet Bilgin´in "Gençler, okulunuzu ziyaret ederek kendinizi unutturmayın." davetiyle ikinci dönemin ilk haftasında eğitim-öğretim gördükleri eski okullarına akın ettiler.
Memleketin dört bir yanında üniversite okuyan gençler; öğretmenlerini, okullarını, arkadaşlarını çok özlediklerini, bu çok anlamlı buluşmayla hasret giderdiklerini, sevgi bağlarını perçinlediklerini ifade ettiler. Mezun öğrenciler, bir zamanlar bu okulda kendilerinin Türk Edebiyatı derslerine giren Okul Müdürü Çakır Ahmet Bilgin ile Tarih Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Cengizhan Çelik´e de yeni görevleri vesilesiyle ?Hayırlı olsun.? dileklerinde bulundular.
Kırıkkale Üniversitesinde okuyan Merve Işık: ?Birileri olmalı hayatınızda, aradan ne kadar zaman geçerse geçsin sevgisini her daim hissedebileceğiniz birileri. Hayat size hangi yüzünü gösterirse göstersin asla unutamayacağınız birileri. Sadece düşüncesiyle bile kalbinizin sımsıcak olmasına sebep olacak birileri. Bu birileri, benim hayatımda mezun olduğum Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinin çok değerli öğretmenleri oldu.? dedi.
Okul Müdürü Çakır Ahmet Bilgin ise onlarca mezun öğrencinin vefa yüklü okul ziyaretleriyle ilgili şöyle dedi: ?Biz eski öğrencilerimizi özlemişiz, onlar da bizleri özlemiş. Öğretmen olmak, birilerinin hayatına güzellikler serpiştirebilmek ve onların filizlenmesiyle mutlu olabilmektir.
Mezun ettiğimiz çok değerli öğrencilerimizi hem akademik başarıları hem de saygı, sevgi ve vefalarıyla ?Asım´ın nesli?ne yakışır şekilde örnek gençler olarak görmekten büyük sevinç ve gurur duyduk.? dedi.