Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MEZUN OLDUĞU LİSEDE SEMİNER VERDİ

MEZUN OLDUĞU LİSEDE SEMİNER VERDİ

Eğitimci-Yazar Ahmet Sezgin, 30 Mayıs Çarşamba günü Terme Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine okulun konferans salonunda ?Okuma ve Başarı Öyküsü? konulu bir seminer verdi.

Programda öğrencilere kendisine ait ?Güllerimi Ver Anne? isimli şiirin klibiyle Mehmet Akif´in ?Zulmü Alkışlayamam? isimli bestelenmiş videosunu seyrettiren Ahmet Sezgin, seminer sonunda da ?Fetih Marşı? ile ?Sakarya Türküsü? isimli şiirleri okudu.
Gazetemiz yazarlarından Eğitimci Ahmet Sezgin, öğretmen ve öğrencilerin heyecanla dinledikleri seminerde şöyle dedi: ?Önce kendi değerlerimizi, klasiklerimizi okumalıyız, sonra Doğu klasiklerini sonra da Batı klasiklerini, diğerlerini okumamız gerekir. Başta Peygamber Efendimiz olmak üzere İslam medeniyetinin zirve şahsiyetlerini kendimize örnek almalıyız. Büyük bir amaç uğrunda sabır ve azimle okumak, mücadele etmek gerek. İnançlı, erdemli, vatansever, kültürlü, çalışkan, sorumlu, cesur gençleri yani Asım´ın neslini yetiştirerek geleceğin büyük Türkiye´sini inşa edebiliriz.?
Seminer sonunda Terme Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Abdulkadir Öztürk; Eğitimci-Şair-Yazar Ahmet Sezgin´e çiçek takdim ederek teşekkür etti. ?Çok kıymetli Ahmet Sezgin Hocamın bize özel hayatından kesitler sunarak irticalen yaptığı bu sohbetten ben çok etkilendim. Gençlerimiz için de çok faydalı olduğuna inanıyorum. Kendisinden Allah razı olsun.? dedi.
Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni ve Yazar Ahmet Sezgin de: ?Mezun olduğum lisenin sevgili öğrencileriyle çile ve mücadeleyle geçen okuma, yazma hayatımla ilgili bir söyleşi yapmak nasip oldu elhamdülillah. Çok heyecan ve mutluluk duydum eski okulumda sohbet etmekten. Sakarya Türküsü isimli şiiri okuduğumda ayağa kalkıp bizi yürekten alkışlayan imam-hatipli gençler, her yönden ayağa kalkıp diriliş nesli olurlar inşallah.? dedi.