Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MEZUNLAR ESKİ YUVALARINI ZİYARET ETTİ

MEZUNLAR ESKİ YUVALARINI ZİYARET ETTİ

MEZUNLAR ESKİ YUVALARINI ZİYARET ETTİ

Mesleki Tanıtım Kulübü Danışman Öğretmeni Yetkin Danacı´nın düzenlediği proğramda; İstanbul´dan Erzurum´a, Konya´dan Azerbaycan´a kadar çeşitli üniversitelerde okuyan 9 öğrenci geçtiğimiz hafta eski okullarını ziyaret ederek öğretmenleri ve eski arkadaşları ile hasret giderdiler.


Okul Müdürü Mehmet Türkan´ı da ziyaret eden öğrenciler 11. Ve 12. Sınıflardan bazılarına girerek okudukları bölümler hakkında bilgiler verdiler ve öğrencilerin üniversite sınavları için morallerini yüksek tutmalarını istediler. Cumhuriyet Üniversitesi´nde okuyan Kader Özdemir, ?Okuldayken benim parlak bir öğrenci olduğumu sanmayın. Ama yine de çalışarak, gayret ederek kendimce önemli gördüğüm bir bölüme girdim. Bu yüzden, ?Ben bu sene bir şey yapamam, gelecek sene hazırlanırım? diyerek gevşek davranmayın. Şansınızı sonuna kadar kovalayın? dedi.


Düzenlemeyi yapan Matematik Öğretmeni yetkin Danacı, kendisini kırmayıp davetine katıldıkları için öğrencilere teşekkür ederek, ?Sizleri tekrar aramızda görmek isteriz? dedi. Okul Müdürü Mehmet Türkan da, ?Ziyaretinizden memnun kaldım. Bu ziyaretin, öğrencilerimiz üzerinde olumlu gelişmelere vesile olacağına inanıyorum? dedi.