Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MHP 17 iLÇEDE ÜYELERi DiNLEDi

MHP 17 iLÇEDE ÜYELERi DiNLEDi

MHP Samsun İl Başkanlığı, 17 ilçede 31 Mart yerel seçimlerinin değerlendiril-mesi yapıldı. Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Al, "Meclis üyeliklerini, ittifak ve seçim stratejilerimizi masaya yatırdık" dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde seçim hazırlıklarını tamamlamak amacıyla bölge toplantıları gerçekleştiren MHP Samsun İl Teşkilatı´nın son adresi Çarşamba oldu.

TAM KADRO KATILDILAR
MHP Çarşamba İlçe Başkanlığı´nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bölge Koordinasyon Toplantısı´na ilçe yönetiminin yanı sıra Terme, Salıpazarı ve Ayvacık ilçe başkanlıkları da katıldı.
Bafra ve Kavak´ta gerçekleştirilen toplantılarda ise Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Al, İl Başkan Yardımcıları İhsan Kılış, Osman Sait Zengin, Önder Subaş ve yönetim kurulu üyesi Harun Karapıçak yer aldı.
Toplantılarda Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcıcı Mehmet Al tarafından 31 Mart yerel seçimlerindeki seçim stratejileri, meclis üyelikleri ve ittifak konularında ilçe başkanlıkla-rına bilgilendirmeler yapıldı. Sorun ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği toplantılar oldukça verimli geçti. Mehmet Al, "17 ilçe başkanlığımız ile hazırlıklarımızı tamamladık" dedi. Hbr: Halk