Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MHP TERME İLÇE KONGRESİ YAPILDI

MHP TERME İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Terme 11. İlçe olağan kongresi yapıldı.

 Terme Belediye Kültür Merkezinde 11 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 
Programın sunuculuğunu Hasret Kaya Alemdar yaptı. 
5 Yaşındaki Asel Burçe Alemdar’ın seyircilere seslenişi salondan büyük alkış aldı.
 Divan Kurulunun oluşmasından sonra faaliyet raporu ve mali tablo okunarak oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra tek liste halinde yapılan seçimler sonucu Ercan Kaya,  Milliyetçi Hareket Partisi Terme İlçe Başkanı seçildi.
 MHP İlçe Başkanı Ercan Kaya, “Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünde, Milliyetçi Hareket Partisi Terme 11. Olağan Kongresine hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. 
100. yıldönümüne ulaştığımız bu Cumhuriyeti kurarak bizlere emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, bizlere bu kutlu davamızı sevdiren Cennetmekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor ve huzurlarında saygıyla eğiliyorum.
Bizler bu kutlu davanın neferleri olarak Milliyetçi Hareket Partimizin temel ilke ve değerlerine sahip çıkmak, Samsun'umuzun 17 ilçesinden biri olan Termemizin güzel insanlarının kalplerine dokunarak hizmet etmek, partimizi Terme'de en üst seviyeye taşımak hedefimizdir. Bu vizyona sahip bir kadro ile bu misyonu en kısa sürede gerçekleştirmek azim ve kararındayız.
“Az olsun bizim olsun değil, çok olsun bizim olsun.” ilkesiyle çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda hep birlikte yürümek en büyük temennimizdir. 
Termemiz için gece gündüz çalışacağımıza, tüm ekip ve dava arkadaşlarımızla birlikte söz veriyoruz. Çok çalışıp çok yorulacağız. Çünkü bizim için en iyi Termeli, Terme'nin toprağına en çok ter döken kişidir.     
Bugün “Bismillah” diyerek başlamış olduğumuz bu görevi, zamanı geldiğinde bugünkü gibi aynı heyecanla, başımız dik ve alnımız açık olarak devredebilmek en büyük arzumuzdur. Rabbim mahcup etmesin.
Hepinize en derin saygılarımı sunuyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene.” dedi. 
Kongreye; MHP MYK üyesi Hüseyin Edis, Terme Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Alemdar, Samsun MHP İl Başkanı Burhan Mucur, İl Teşkilat Başkanı Aykut Çepni, MHP Terme İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe, STK temsilcileri ve oy kullanacak delegeler katıldı.  
Seçim sonrası yeni yönetim kurulu, divan başkanı tarafından sahneye davet edildi. MHP Terme İlçe başkanlığına seçilen Ercan Kaya, “Bu kutlu yolda benimle birlikte yürüyecek olan dava arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partimize ve Termemize hayırlı olsun.” dileğinde bulundu. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK