Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MHP TERME İLÇE TEŞKİLATINDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

MHP TERME İLÇE TEŞKİLATINDAN  BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Terme İlçe Başkanlığı düzenlediği istişare yemeğinde partililer ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Terme İlçe Başkanlığı, birlik ve beraberliği pekiştirmek adına görüş ve düşüncelerin paylaşıldığı istişare yemeği düzenledi.
Payidar Restoranda 18 Kasım Cumartesi günü düzenlenen yemeğe, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Ak Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, Terme MHP İlçe Başkanı Ercan Kaya, Samsun'un MHP İlçe başkanları, belediye meclis üyeleri, Türk Kamusen, İş insanları ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılış ve selamlama konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Ercan “MHP 54 yıldır kurulduğu günden bu güne büyümeye devam ediyor. Bunun kanıtı da bayrağımızdaki teşkilatımıza mahsus arma olan iman, ahlak, adalet hilallerinin Osmanlı'da üç kıtaya  hükmetmiş ve halen de edeceği teşkilatlarıyla ülkemizde varlığını sürdürmektedir. Cumhur İttifakı da bunun bu günkü  kanıtıdır. Az olsun bizim olsun değil, çok olsun bizim olsun düşüncesiyle çıktığımız bu yolda küskünlüğe dargınlığa yer yok. Birliğimiz daim olsun.”diyerek toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür etti. 


 “Cumhur İttifakının En Güçlü İlçesindeyiz”
31 Mart'ta da her zaman olduğu gibi sonuna kadar cumhur ittifakıyla beraberiz diyen Samsun MHP İl Başkanı Burhan Mucur da yaptığı konuşmasında “Milyonlara ulaşarak bu gün cumhur ittifakının en güçlü ilçesinde bir araya geldik. Milliyetçi Hareket Parti'miz, ilçe başkanı ve ekibi çok kısa sürede çok güze çalışmalar yaptı. İl başkanlığı olarak bizleri gururlandırdıkları için Terme ilçe teşkilatımızı ve tüm ilçe başkanlarımızı tebrik ediyorum. Biz biriz ve birlikteyiz. Hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisiyiz; bütünde de cumhur ittifakını oluşturan büyük bir paydayız. İlçemizi daha ileriye taşıma düşüncesiyle omuz omuza mücadele veriyoruz. Biz beraber olursak inanıyorum ki aşamayacağımız hiçbir engel yoktur.”ifadelerine yer verdi.

“Biz Bir Olursak Aşamayacağımız Hiç Bir Engel Yoktur”
Toplantı da Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç da bir konuşma yaptı. Konuşmasına Milliyetçi Hareket Partisi'nin birlik beraberlik amacıyla düzenlemiş olduğu bu daveti kırmayarak teşrif eden herkese teşekkür ederek başlayan Kılıç “Önce vatan gerisi teferruat diyen anlayışla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve bilge lider devlet bahçelinin birlikte oluşturduğu Cumhur İttifakı mezara kadar anlayışla vatana, millete birliğiyle sahip çıkma gayretindedir. Bu gün bu yolun devamı olarak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde şunu belirtmek isterim, 2019 yılı 31 Martın'da Cumhur İttifakı oylarıyla Terme Belediye Başkanı olarak seçildim. O günden bugüne gerek Ak Parti İlçe teşkilatı gerekse Milliyetçi Hareket Partisi'nde yer alan başkanlarımızdan sonsuz destek ve gayret gördüm.  Her konuda omuz omuza Termemizi aldığımız yerden daha iyi yerlere taşımak için birlikte mücadele ettik. Biz bir olursak inanıyorum ki aşamayacağımız hiç bir engel yoktur.”dedi.
Toplantı yenilen yemek sonrası sona erdi.