Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MHP TERME SKM MERKEZİ DUALARLA AÇILDI

MHP TERME SKM MERKEZİ DUALARLA AÇILDI

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı seçim stratejisini güçlendirmek adına Seçmen koordinasyon Merkezleri (SKM) açılışlarını hızlandırdı.

 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı seçim stratejisini güçlendirmek adına Seçmen koordinasyon Merkezleri (SKM)  açılışlarını hızlandırdı. Bu kapsamda Terme MHP Seçmen İletişim Merkezi, 24 Nisan Pazartesi günü coşkulu bir kalabalıkla açıldı. 
Açılış törenine, MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, MHP Terme İlçe Başkanı Sezgin Akansu, MHP milletvekili adayları İlyas Topsakal, Abdullah Karapıçak ve Berfin Kara, MHP Terme İlçe Başkanlığı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.
MHP Terme İlçe Başkanı Sezgin Akansu'nun açılış ve selamlama konuşmasıyla başlayan programda, MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra da bir konuşma yaptı.

KANDIRA: GÜÇLÜ MHP, GÜÇLÜ TÜRKİYE
14 Mayıs sürecinin tarihi bir süreç olduğuna vurgu yapan MHP Samsun İl Başkanı Kandıra konuşmasında “Bu günü hep birlikte Allah'ın izniyle tek yumruk, tek yürek, tek millet olarak zaferle yaşayacağız. Biz teşkilatımıza ne kadar sımsıkı sarılırsak o kadar güçlü olacağız. Güçlü MHP, Güçlü Türkiye”dedi.

KARAPIÇAK: TERME'Yİ KALKINDIRACAĞIZ  
MHP Samsun Milletvekili adayı Termeli hemşehrimi Abdullah Karapıçak yaptığı konuşmada “Ben, bekadan ülkemizin geleceğinden, geçmişinden bahsetmek istemiyorum. Sadece şunu söylüyorum; Termeli Hemşehriniz olarak, Çarşamba ile Ünye arasına sıkışmış, Ünye ve Çarşamba'nın kalkınmışlığının arasında büyük bir köy görüntüsü veren Termeyi ben kabul etmiyorum. Kısmet olur bu yetkiyi bana verirseniz, ilk işim Termeyle ilgili olarak muhtarlarımızdan, belediye başkanımızdan, sivil toplum kuruluşlarının derneklerinden, odalardan gelen dosyaları, en üst makamlara, en güzel şekilde ulaştırıp Terme'nin geriye kalmışlığını kalkındırmak olacaktır. En büyük arzum, köy görünümlü ilçemizi şehir görünümüne kavuşturmaktır. Hemşehrilerimle sahada karşılaştığımızda, 'Sayın vekilim, Abdullah kardeşim. Biz de vekiller geliyorlar. Oyları istiyorlar. Biz de seçiyoruz. Ondan sonrada bizlere kapıları kapatıyorlar. Ya da telefonlarını açmıyorlar ya da bize randevu vermiyorlar diye yakınıyorlar.' Ben de şimdi sizlere diyorum ki; kardeşim ben 38 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi'nin il başkanlığını ve yöneticiliğini yapıyorum. Medeni başkanım, saha adamıyım. Ayağındaki kara lastikle, elindeki eldiveniyle fındığın dalını kesen, çeltiğin otunu ayıklayan daha sonra da kendi mısırını eken, kendi mısırını kazan sizlerden birisiyim. Ben bu yaştan sonra değişecek de değilim. Siz isteseniz de ben değişemem, on gün parlamentoda meclis çalışmaları olursa geriye kalan zamanımı burada geçiririm. Evimde burada, eşim de burada. Evimi de taşımayacağım.”dedi.
 “Buralarda toplantı yaparken vatandaşımız 'Bir sahibimiz yok, Ankara'da bir vekilimiz yok. Ankara'da bir temsilcimiz yok.' diye yakınıp dert yanardı” diyen Karapıçak “Ben buradaki bir çok konuşmamda bunu çok defa vurguladım. Şimdi fırsat ayağımıza geldi. Allah'ın izniyle siz bu yetkiyi bize verdiğiniz zaman daha artık 'Vekilimiz yok, sahibimiz yok.' sohbetleri milat olacak. Herkesle en güzel şekilde haşır neşir oldum. Bu yaştan sonra yeni ayakkabı alacak, uçak alacak, arabasını yenileyecek bir heveste değilim. Bundan sonraki derdim Termelinin dertlenmenin önüne geçmektir. Hepinizden en yüksek desteği bekliyorum.”dedi.

TOPSAKAL: SİZLERDEN EMANETE SAHİP ÇIKMANIZI BEKLİYORUZ.
MHP Samsun Milletvekili adayı Profesör Doktor İlyas Topsakal ise konuşmasında, Terme, Ladik, Vezirköprü gibi kıyıda kalmış ilçelerimiz olduğuna dikkat çekerek “Buraların problemleri oldukça önemli. Abdullah ağabeyimiz otuz yıldır bu işlerle ilgileniyor ve buranın insanı ve burayı çözmek için en ideal kişi. Ayağınıza bir fırsat geldi. Bu fırsatı iyi kullanın. Terme’nin Milliyetçi Hareket Partisi'nin çok kıymetli değerini buraya getirmesi artık size emaneti demektir. O yüzden sizlerden bu emanete sahip çıkmanızı bekliyoruz.”dedi.
Konuşmaların ardından MHP Terme Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi.