Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MHP’DE YÜKSEL GÜVEN TAZELEDİ

MHP’DE YÜKSEL GÜVEN TAZELEDİ

MHP Terme İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu atamaları toplantısı 26 Eylül Perşembe günü MHP İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirildi.

 
    Toplantıda mevcut başkan Hüseyin Yüksel tekrar seçilerek güven tazeledi. 
    Toplantının açılış konuşmasını MHP Samsun  İl Başkan Yardımcısı Önder Subaşı yaptı. 
    Subaşı, “Rahmetli Başbuğ’un ‘Ülkücü, halkına zulüm eden değil hizmet edendir’ sözleriyle başlamak istiyorum.  
    Bizler sadece hizmet için buradayız ve bu hizmeti en iyi şekilde yürüteceğiz.
    Türk devletini en zirveye ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız.
    Yeni göreve gelen arkadaşlarıma bu kutsal  görevde başarılar diliyorum.’ dedi
    MHP İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel ise, “Bana bu görevi layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yönetim hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Göreve geldiğim günden buyana, yönetim kurulu kadromla düzgün ve aktif bir şekilde hareket edeceğimiz, sağlıklı çalışma ortamı oluşturacağımız konusun da karar kıldık. 
    Bu doğrultuda yolumuzu, genç dinamik, partisini, yönetimini ciddi anlamda önemseyen, çalışmalara uyum sağlayan anlayışa sahip arkadaşlarla bir araya geldik. 
    Burada yapacağımız her çalışma ileride yüz akımız olsun. Eksik parçalarımızı elele vererek tamamlayacağız. 
    Toplantımıza teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah bizi utandırmasın.  Hepimiz için Hayırlı, uğurlu olsun.”dedi. 
    Toplantıya Terme Mhp İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Önder Subaşı, İl Başkan Yardımcısı Harun Karapıçak, Sağlık Gençlik ve Spordan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat Akoğlu, İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Akay, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fahri Nas, Başkan Yardımcısı Emrullah Akçay, Başkan Yardımcısı Özgür Eroğlu, Başkan Yardımcısı Hüseyin Genç, Kadın Kolları Başkanı Fatma  Kırım Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Hbr: Berkan KARAPIÇAK