Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

MHP’Lİ ADAYLAR KARAPIÇAK VE DURSUN TERME’DE ESNAFI ZİYARET ETTİ

MHP’Lİ ADAYLAR KARAPIÇAK VE DURSUN TERME’DE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Terme’de esnaf ve pazar yerini yapılan ziyaretlerde her iki adaya, MHP İlçe Başkanı Sezgin Akansu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve partililer eşlik etti.

 Terme’de esnaf ve pazar yerini  yapılan ziyaretlerde her iki adaya, MHP İlçe Başkanı Sezgin Akansu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve partililer eşlik etti.
Yapılan ziyaretlerde “Mecliste Terme’nin de söyleyecek sözü olsun diyerek” vatandaşların oylarına talip olan adaylar vatandaşlardan destek istediler. Seçilmemiz halinde memleketimize kazandıracak projelerle halkımızın yanında olacağız. Burada kazanan Memleketimiz, Samsunumuz, Termemiz olacak”dedi. 
Adaylar Abdullah Karapıçak ile
Yaşar Dursun kendilerini samimiyetle karşılayan tüm esnafa teşekkür ederek hayırlı işler dilediler.
ABDULLAH KARAPIÇAK KİMDİR?
1959 yılında Terme Hüseyinmescit İlkokulnda okudu. 1969-1970 yılları arasında Terme Kur’an Kursunda okudu. 1970-1975 yılları arasında Ordu Fatsa Bolaman’da Arapça eğitimi aldı. 1975 Terme İmam Hatip Lisesinde daha sonra 1976-1980 yılları arası Ordu İmam Hatip Lisesinde okudu.
Ordu Ülkü Ocakları Başkan Yardımcılığı ve il muasibin de görev yaptı. 3 yıl okul başkanlığı görevi yaptı.  İhtilal mağduru olarak 1980-1995 yılları arasında cezaevinde yattı. Askerliğini yaptıktan sonra 01.01.1987 yılından sonra ticarete atıldı. Hala ticaretle uğraşmaya devam eden Karapıçak Milliyetçi Çalışma Partisinde İl yönetiminde görev yaptı. 
1993-2007 yılları arasında teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yaptı. 2007-2012 yıllarında İl Başkanlığı yaptı. 
2019-2022 Aralık ayına kadar İl Başkanlığı görevinde bulundu. Aralık başında MHP Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti. 
Karapıçak evli bir erkek bir kız olmak üzere iki çocuk babasıdır. 

YAŞAR DURSUN KİMDİR? 
10 Ekim 1980 Terme doğumlu. 
İlk-Orta-Lise öğrenimini Samsun’un İlkadım ve Atakum ilçelerinde tamamladı. 
Askerliğini 2002 yılında Şanlıurfa’da tamamladı. 
2002 yılında ticaret hayatına başladı. Duruşehir Pide ünvanıyla Samsun’da 2 şube ve 50 personel ile restoran işletmeciliğinin yanı sıra inşaat-yapı üretim işi ile iştigal etmektedir. 
Ata sporumuz olan yağlı güreş sporunu sevmekle birlikte 2018 Mayıs ayında Samsun’da düzenlenen Samsun İş Adamları Dayanışma Yağlı Güreşlerinde Güreş Ağalığı ünvanını kazandı. 
Samsun İli İlkadım İlçesi Karasamsun Mahallesinde ikamet etmekte olup evli ve beş kız çocuk babasıdır. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK