Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MİLLETVEKİLİ KARAASLAN: ÖRNEK DERNEKSİNİZ, TAKDİR EDİYORUM

MİLLETVEKİLİ KARAASLAN: ÖRNEK DERNEKSİNİZ, TAKDİR EDİYORUM

Ak Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, yaptığı bir dizi ziyaretler çerçevesinde Terme Yardım Severler Derneğini de ziyaret etti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, yaptığı bir dizi ziyaretler çerçevesinde Terme Yardım Severler Derneğini de ziyaret etti.
28 Eylül Cuma günü gerçekleşen ziyarette açıklama yapan Milletvekili Karaaslan, bu tür derneklerin her mahallede yardımlaşma anlamında açılması gerektiğinin altını çizerek dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Terme Yardım Severler Derneği Başkanı Latife Sabuncu, ?25 yıldır derneğimizde hizmet etmekteyim. Terme´de düzenli ve aktif olarak çalışan sayılı derneklerin başında geliyoruz. Dernek olarak birçok aktiviteye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Düzenli olarak 30 öğrencimize burs veriyor bununla da kalmayıp gezilere götürüyoruz. Bu gezilerde en çok araç ihtiyacımız oluyor bunu da Belediye Başkanımızın desteği ile çözüyoruz. Hiç bir zaman geri çevirmiyor bizleri bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyoruz.?dedi.
Başkan Sabuncu, derneğin yeni projesi hakkında Milletvekili Karaaslan´a bilgiler vererek projenin gerçekleşmesi için kendilerinde destek beklediklerini söyledi.
Milletvekili Karaaslan ise projenin desteklenmesi için elinden belini yapacağını belirterek, ?Apartman dairesi içerisinde idare edilen böylesine sıcak ortamlı bir dernek için elimden geleni yaparım. Aslında bu tür derneklerin tüm mahallelerde yardımlaşma ve birlik içinde kurulması gerektiğini düşünüyorum. 25 yıl içerisinde böyle bir potansiyele erişmiş olmasından dolayı tüm derneklerin örnek alması gereken bir dernektir. Ayrıca tüm dernek üyelerinin kadınlardan oluşmasını da tebrik ve takdir ediyorum. Kadınların sadece ev ve işleriyle ilgilenmeyerek buna ek olarak böylesine samimi bir dernekte görev almaları tüm ülkeye örnek bir davranış pozisyonundandır.?dedi.
Daha sonra ziyaret karşılıklı olarak samimi bir sohbet havasında son buldu.
Ziyarete, Ak Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş ve dernek üyeleri katıldı.