Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

MİLLETVEKİLİ KIRCALI´DAN ZİYARET

MİLLETVEKİLİ KIRCALI´DAN ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı 18 Ağustos Cuma günü Ak Parti Terme İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette Ak Parti Terme İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Belediye Başkan yardımcısı İsmail Sezai Uzun, Ak Parti Kadın Kolları ve meclis üyeleri hazır bulundu.
Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Kılç, ?14 Ağustos Pazartesi günü Ankara da Cumhurbaşkanımızın da katılımı ile sade ama çok hareketli bir 16. Yıl kuruluş yıldönümü kutladık. İnşallah bu dava bilinci ile hareket ederek 2023-2071´ler bu parti, bu devlet ile özleşir. 2019´da yapılacak olan yerel seçim, cumhurbaşkanlığı seçimi, milletvekili seçiminin de ülkemiz için ne kadar önemli ne kadar zorunlu seçim olduğu bilinci ile hareket ederek ilk başta teşkilatlarda yapılanmalar olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Ak Parti davasını yük edinen insanlarla devam edeceğiz. Şöyle bir açıklık getirmek gerekirse de Ak Parti´nin kurulduğu yıldan beri hizmet eden kişileri bir kenara koyacağız diye bir şey yok bu davaya hizmet eden herkesle yolumuz devam edecektir. Dava bilinci olmayan bu davayı yük edinmeyen kişilerle yolumuzu ayıracağız. Sayın vekilimiz Orhan Kırcalı hac vazifesini yerine getirmek üzere inşallah ayın 23´ünde kutsal topraklara gidecek. Şimdiden yolunuz açık olsun. Cenabı Allah haccınızı kabul eylesin.? dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul,
?Vekilimiz şimdi kutsal topraklara gidecek Allah hac vazifesini kabul etsin ve hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin. Biz kendisine hakkımızı helal ediyoruz. Seçildiği günden beri her zaman görüştüğümüz paylaştığımız ve taleplerimizi her zaman yerine getirmeye çalışan bir vekilimiz. Zaman zaman bayrak değişimi olabilir bizde bu görevleri emanet olarak alıyoruz. Allah emanetimizi hayırlısıyla yerine getirmemizi nasip etsin. Kutsal yolculukta sayın vekilimize hakkımızı helal ediyor hayırlısıyla gidip gelmesini temenni ediyorum.?dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise ?Allah´ın izni ile ayın 23.´ünde hac vazifemizi yerine getirmek üzere Mekke ve Medine´ye geçeceğiz. Aynın 6´sında da döneceğiz ondan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu bir helalleşme ziyareti her bir ilçeye 1 gün ayırıp sadece teşkilatımızla değil, esnafımızla, halkımızla da helalleşmek istiyoruz işte bu değişimin de özelliği bu yani il teşkilatları ilçe teşkilatları bizim bir kalemiz değil. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Belediye il, İlçe, vekiller, Büyükşehir hep birlikte istişare ederek kararlar vereceğiz ki güzel hizmetler üretelim. Hepimiz hakkınızı helal edin inşallah kutsal topraklarda peygamber efendimizin huzurunda Kabe de Allah izin verirse sizlere memleketimize, milletimize ve özellikle sayın Cumhurbaşkanımıza dualar edeceğim. Allahım kabul eder inşallah? dedi.