Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ´TAN ZİYARET

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ´TAN ZİYARET

Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 10 Nisan Pazartesi günü Terme İşadamları Derneğini ziyaret etti.

Ziyarete Ak Parti Terme İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi ve TİAD dernek üyeleri katıldı.
Mevcut sistemin Türkiye´yi taşımadığını, Türkiye´nin büyük imkanlara kavuşabilmesi, ayaklarının yere daha sağlam basabilmesi için yeni bir sisteme ihtiyaç olduğunu belirten Fuat Köktaş, "Bu da Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden geçiyor. Artık 5 yıldan 5 yıla seçim olacak ve milletin oylarıyla seçilecek olan cumhurbaşkanı hemen kabinesini açıklayıp çalışmalarına başlayacak. Dolayısıyla geçmişteki gibi 25 günlük, 17 aylık gibi kısa süren hükümetler olmayacak. Ülkemiz bu kısa süreli koalisyon hükümetleriyle çok zaman kaybetti. Bu süreçlerde vesayet odakları işe o kadar müdahil oldu ki milletimizin vermiş olduğu oyları, hakları gasp ettiler. Yeni sistem bunlara dur diyecek.?dedi.
Ayrıca Köktaş, Terme´nin sorunlarına da değinerek, ?Samsun´da güzel işler oluyor mu? Genel anlamıyla oluyor, ama bu yeterli değil. İki senedir çok fazla yol alamadık. Bu şehrin her ilçesinde her mahallesinde yaşayanlar kadar sorunlarını bilen biriyim. Terme´yi başından beri konuşuyoruz. Terme üçüncü senesini Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile tamamladı. Terme´nin temel sorunlarının en başında imar sorunu geliyor. Terme´de ne yazık ki marka şehirleşme örneği gösteremedik. Bu da imar sorunun eksikliğinden kaynaklanıyor. Belediye başkanımız bu sorunu çözmeye çalışıyor. Biran önce Terme´de imar sorunu ve sanayi sitesi sorununu çözeceğiz ve Terme´yi Organize Sanayi Bölgesi temelini atma noktasına taşıyacağız. Boş durmadık çalıştık ama araştırdığımız arazi yapıları ve şartları bunu bize müsaade etmedi. Şimdi en son başkanımızın da söylediği bir iki noktada yoğunlaştık inşallah en kısa zamanda bu durumu sonuçlandıracağız.?dedi.