Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MiNiKLER ENGELLiLERi UNUTMADI

MiNiKLER ENGELLiLERi UNUTMADI

Terme Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Terme Engelliler Derneği´ni ziyaret etti.

Terme Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Okul müdürü Arif Özüdoğru ve Okul öncesi öğretmeni Simge Koç Can ile birlikte Terme Engelliler Derneğini ziyaret ettiler.
Öğrenciler derneğe yaptığı ziyarette, dernek Başkanı Ahmet Kökten tarafından karşılanırken, dernek başkanına hediye olarak getirdikleri çiçeği ve sınıfta hazırladıkları etkinliklerini takdim ettiler.
Minikler ziyaretlerinde ?Engellilerin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiği? mesajı verdiler.
Dernek yönetiminden Ahmet Kökten, Ahmet Candan ve Murat Yavuz´un bulunduğu buluşma, sohbet havasında geçti.
Engelli olmanın kimsenin tercih ettiği bir durum olmadığını dile getiren Okul Müdürü Arif Özüdoğru ?Engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri aşması hususunda onlara yardımcı olmak, kurumlar ve şahıslar olarak hepimizin birer görevidir. Bize gösterdikleri yakın alaka ve ilgiden dolayı başta dernek başkanımız Ahmet Kökten olmak üzere tüm dernek çalışan ve üyelerine okulumuz adına teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Miniklerin ziyaretinin kendileri açısından ayrı bir önemi olduğuna değinen Terme Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Kökten ise, "Bizim için çok büyük önemi olan bu günde yanımızda olan Zübeyde Hanım Anaokulunun minik öğrencilerine çok teşekkür ederim. Minik öğrencilerin ziyareti tüm ziyaretlerden daha önemli görüyorum. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin engellilere karşı bir bilince sahip olmanız bizleri umutlandırıyor" diye konuştu.
Dernek başkanı Kökten, ziyarette ilçede engellilere yönelik yapılan çalışmalar hakkından da öğrencilere bilgiler verdi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.