Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MİNİKLER YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ

MİNİKLER YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ

28 takımlı Samsun U-12 Liginde yer alan iki Terme takımı; Terme Lisesi GSK ile Terme Futbol Kulübü, çeyrek finalde rakiplerini yenerek son 4 takım arasına kalmayı başardılar.

28 takımlı Samsun U-12 Liginde yer alan iki Terme takımı; Terme Lisesi GSK ile Terme Futbol Kulübü, çeyrek finalde rakiplerini yenerek son 4 takım arasına kalmayı başardılar.
Pazar günü oynanan maçlarda Terme Futbol Kulübü U-12 Takımı, Irmaksanayispor´u 3-1 yenerken, Terme Lisesi GSK U-12 Takımı da, normal süresi 1-1 biten maçta Havza ekibini penaltılar sonunda 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.
Terme Futbol Kulübü Başkanı Ali Osman Caniklioğlu, ?Yeni kurulmuş bir kulüp olmamıza rağmen, U-12 takımımızın güçlü ve köklü rakipleri arasından sıyrılarak yarı finale kalması bizi son derece mutlu etti. Bize bu sevinci yaşatan çocuklarımızı tebrik ediyor, onları yetiştiren hocalarımız Civan Aydoğan ve Nuh Cumhur Uzun´a teşekkür ediyorum? dedi.
Terme Lisesi GSK Hocaları Gökmen Yılmaz ve Enbiya Koç da, ?Çocuklarımız iyi mücadele ederek buraya kadar geldiler. Son iki maçımızı da alarak şampiyonluk kupasını Terme´ye getirmek istiyoruz? dediler.
Yarı finalde Terme Lisesi GSK, Karadeniz Fırtınası ile karşılaşırken; Terme Futbol Kulübü de Atakum Belediyespor U-12 takımı ile mücadele edecek. Gazetemiz yayına hazırlandığı sırada yarı final maçları devam ediyordu.
Termespor yenilmesine rağmen ikincilikteki yerini korudu
Samsun Süper Amatör Kümede mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Termespor, ilk 7 haftayı lider kapattıktan sonra inişli çıkışlı bir grafik çizmeye başladı. Ancak ikincilikten aşağı düşmedi. Geçen hafta ise Atakentspor´a beklenmedik şekilde 2-1 yenilerek taraftarlarını üzdü.
İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Atakent´in 2 golüne Termespor Mesut Can Özen´in golü ile cevap verdiyse de, ikinci golü bulamayınca sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Bu sonuçla Termespor, 22 maçta 60 puanlı Atakum Belediyespor´un ardından bir maç eksiği ve 45 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Termespor´u, 38 puanla Yolspor takip ediyor.
1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Evcispor, deplasmanda Bafra Fetihspor´u Oktay Zorlu´nun golü ile 1-0 yenerek çıkışını sürdürdü. 10 takımlı grupta 11. Hafta sonunda Bafra Dededağspor 28 puanla ilk sırada yer alırken, bir maç eksiği ve 27 puanla onu Evcispor takip ediyor.
1. Amatör Küme B Grubu takımlarımızdan Sanayispor, sahasında oynamanın avantajını iyi kullanarak BE Karşıyaka´yı 5-0 mağlup etti. Maça; Ozan, Mertcan Gül, Erkan, Hüseyin, Yusuf, Ercan, Tayyip, Kudret, Barış Küçük, Mertcan Eroğlu ve Osman ile başlayan Sanayispor´un gollerini; Tayyip, Ercan, Osman, Barış Aktepe ve Mertcan Gül kaydetti.
Böylece T. Sanayispor 10 takımlı grupta 27 puanla liderlik koltuğunda otururken, 1 maç eksiği ve 25 puanla Alaçamspor onu takip ediyor.
Aynı grupta bulunan ve deplasmanda Fatih Reşadiye´ye 6-0 mağlup olan bir diğer takımımız Terme Lisesi GSK, 8. Sırada ve tehlikeli bölgede bulunuyor