Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MİNİKLERDEN BAŞKAN KILIÇ VE MÜDÜR KÖSE’YE ZİYARET

MİNİKLERDEN BAŞKAN KILIÇ  VE MÜDÜR KÖSE’YE ZİYARET

Terme Zübeyde Hanım Anaokulunda eğitim gören anaokulu öğrencileri, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse’yi ziyaret etti.

 Terme Zübeyde Hanım Anaokulunda eğitim gören anaokulu öğrencileri, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ile  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse’yi ziyaret etti.
Minikleri makamında ağırlayan Başkan Kılıç, öğrencilerle sohbet ederek ziyaret sonrası öğrencilere boyama kitabı hediye etti. Başkan Kılıç, “Belediyemiz neşe ile doldu. Zübeyde Hanım Anaokulu’nun minik öğrencileri Müdüreleri Merve Uğur ve öğretmenleri Semra Dinç ile birlikte bizleri ziyarete geldi. Çocuklarımız bizim umudumuz, yarınlarımız. Tüm mücadelemiz onlara güzel yarınlar bırakabilmek için”dedi.
Akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de ziyarette bulunan minikleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse makamında ağırlayarak, sohbet etti. Ziyarette öğrencilere hediye armağan eden Müdür Köse, “Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Merve Uğur, Anaokulu Öğretmenimiz Semra Dinç ve Anaokulu öğrencilerimiz ziyaret ettiler. Geleceğimiz olan minik çocuklarımız başka olmak anaokulumuza ziyaretleri için teşekkür ederiz.” diye konuştu.