Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MODİFİYE ARAÇ TUTKUNLARI TERME’DE BULUŞTU

MODİFİYE ARAÇ TUTKUNLARI TERME’DE BULUŞTU

Modifiye araç meraklıları, Terme’de bir araya geldi. 'Tuning buluşması' adı altında bir araya gelen modifiye araç meraklıları Terme Sanayi sitesinde araçları ile şov yaptı.

    Terme’de modifiye araç sahipleri ve meraklıları, bir araya geldi. ‘Terme Tuning Karadeniz buluşması’ adı altında 26 Eylül Pazar günü bir araya gelen modifiye araç meraklıları araçları ile adeta şov yaptı. 
    Terme Sanayi sitesindeTerme Tuning sosyal paylaşım gurubu tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile modifiye araç meraklıları belirlenen alanlarda gösterilerini sergiledi. Toplamda 2bin’in üzerinde aracın katıldığı etkinliğe Samsun ilçelerinden ve diğer ilve ilçelerden çok sayıda tuning meraklıları katıldı.   
    İLGİ ÇOK GÜZELDİ 
    Terme’de Tuning buluşmalarının 6.’sını gerçekleştirdiklerini belirten Terme Tuning gurup Başkanı Harun Şen "Terme’deki buluşmamıza ilgi çok güzeldi. Otomobili kişisel zevklere göre yapılandırmak, motor gücünü artırmak, fren sistemini güçlendirmek, dış görünüşü değiştirmek, kısaca araca farklı ve hızlı bir kimlik kazandırmak amacıyla yapılan işlemlerin tümü, tuning ve modifiye çatısı altında toplanır.
    Modifiye edilmiş her otomobil farklı bir kişilik kazanır ve aynı marka ve modelde olan diğer araçlardan kolayca ayırt edilebilir. Tuning ve modifiye severlerin dikkat etmesi gereken en önemli husus, hız tutkusunu kontrol altına almak ve trafiğe açık alanlarda gövde gösterisi yapmamaktır.
    Unutulmamalıdır ki yapılacak en ufak bir hata kendi canınızın yanında, başkalarının canına da kastetmiş olacaktır" diye konuştu. Hbr: Berkan KARAPIÇAK