Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MUAY THAi ŞAMPiYONASINDA BÜYÜK BAŞARI

MUAY THAi ŞAMPiYONASINDA BÜYÜK BAŞARI

Terme Kartal Spor Kulübü, Muay Thai Türkiye şampiyonası il seçmelerinden derecelerle döndü.

Samsun Atakum Spor Fabrikası´nda 4-5 Mart 2019 tarihleri arası düzenlenen, Muay Thai Türkiye Şampiyonası İl Seçmelerine katılan Terme Kartal Spor Kulübü öğrencilerinden beş sporcumuz, Muay Thai Türkiye şampiyonasına katılmayı garantiledi.
Samsun genelinden yaklaşık 180 sporcunun ter döktüğü seçmelere, Terme Kartal Spor Kulübü 13 sporcusuyla katıldı.
Seçmelere katılan Ömer Çatı, Elif Gedik, Eylül Özyurt, Arif Güven ve Recep Çimen birinci, Ebrar Başar, Bedirhan Deniz, Yavuz Öztürk ve Zümra Katar, Hasan Çimen ikinci, Ahmet Aktaş, Muhammed Var ve Hazal Baş ise seçmelerde üçüncü oldular.
Bu sporculardan birincilik elde edenler Muay Thai Türkiye Şampiyonasına katılmayı garantilerken ikinci olanların da katılma şansının hala devam ettiği bildirildi.
Kartal Spor Kulübü Antrenörü Yusuf Demircan ?Sporcularımızla uzun süredir disiplinli bir şekilde bu seçmelere hazırlanıyorduk. Çok şükür çabalarımızın karşılığını aldık. Ben öncelikle sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor, Türkiye şampiyonasına katılacak sporcularımızın başarılarının da devamını diliyorum. Ayrıca Ramazan ayında yapılacak olan Kick Boks İl seçmelerine de iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz güçlü gençlik ve güçlü Türkiye´ye katkı sağlamaktır.?dedi.