Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

MUAY THAİ´DE 11 BİRİNCİLİK VE 3 İKİNCİLİK

MUAY THAİ´DE 11 BİRİNCİLİK VE 3 İKİNCİLİK

Samsun ve ilçelerinin katıldığı Muay Thai İl Seçmeleri 26-27-28 Ocak tarihlerinde, Yaklaşık 250 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Samsun ve ilçelerinin katıldığı Muay Thai İl Seçmeleri, 26-27-28 Ocak 2018 tarihlerinde Samsun Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda yapıldı.
Yaklaşık 250 sporcunun katıldığı ve üç gün süren müsabakalarda, çeşitli sikletlerde yarışan sporcular, kendi kilolarında Samsun´u Antalya´da temsil etmek için kıyasıya yarıştı.
Yarışmaya katılan ilçemiz Kartal Spor Kulübünden 19 sporcu, müsabakalardan 11 birincilik ve üç ikincilikle döndü.
Kendi kilo ve yaş grubunda boy gösteren 6 sporcumuz Samsun takımında gençler ve büyükler kategorisinde Samsun´u Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.
Kartal Spor Kulübü Antrenörü Yusuf Demircan ve Zarif Turgut müsabakalara uzun süredir hazırlandıklarını ifade ederek ?Geçen sene milli takıma kulübümüzden 3 sporcu kazandırdık. Bu sene çıtayı yükseltmek amacıyla yeni ekibimizle sıkı bir çalışma yaptık. Amacımız bölgemizin gençlerini spora alıştırmak ve sporu sevdirmek. Onların geleceklerine biraz olsun yardımcı olup iyi bir zemin hazırlamalarına katkı sağlamaktır.? açıklamasında bulundular.
14 Şubat´ta Antalya´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Samsun kafilelerine ve Kartal Spor Kulübü öğrencilerine başarılar dileriz.