Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MUAY THAİ´DE BÜYÜK BAŞARI

MUAY THAİ´DE BÜYÜK BAŞARI

Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda gerçekleştirilen, 49 ilden 600 sporcunun katıldığı Okullar Arası Muay Thai Gençler A-B (Kız-Erkek) Türkiye Şampiyonası, ödül töreninin ardından sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı´nın, 2018-2019 eğitim/öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okullar Arası Muay Thai Gençler A-B (Kız-Erkek) Türkiye Şampiyonası İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda yapılan final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreni ile son buldu.

19 Mayıs 1919´un 100. Yılı etkinlikleri kapsamında, 2-5 Mayıs 2019 tarihleri arasından Samsun ev sahipliğinde düzenlenen Okullar Arası Muay Thai Gençler A-B (Kız-Erkek) Türkiye Şampiyonasına 49 ilden 600 sporcu katıldı.
Muay Thai Türkiye Şampiyonasına Terme Kartal Spor Klübü´nden de üç sporcu katıldı.
Sporculardan Eylül Özyurt turnuvada, iki rakibini yenerek 3., akabinde de 10-9 yenilerek üçüncülük elde etti.
Öğrencisini bu başarısından dolayı tebrik eden antrenör Yusuf Demircan ?Diğer öğrencilerim Arif Güven ve Elif Gedik de üç aylık öğrenci olmalarına rağmen kulübümüzü beklediğimden daha iyi şekilde temsil ettiler. Sonuna kadar mücadeleyi bırakmadılar. Çok az bir sayı farkıyla mağlup oldular. Onları da tebrik ediyor, başarılarının kat kat artarak devamını diliyorum?dedi.
Terme Bilgi Gazetesi olarak biz de sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.