Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERME DERBİSİ EVCİSPOR'UN: 4-2

25 Nisan Perşembe günü Terme'de oynanan Samsun 1. Amatör Küme C Grubu maçında Evcispor, Terme Lisesi Gençlik Spor'u 4-2 mağlup etti.

TERME DERBİSİ EVCİSPOR'UN: 4-2

25 Nisan Perşembe günü Terme'de oynanan Samsun 1. Amatör Küme C Grubu maçında Evcispor, Terme Lisesi Gençlik Spor'u 4-2 mağlup etti.

KARAKUCAK İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Karakucak İl Birinciliği, 25 Nisan Perşembe günü Samsun Canik Yaşardoğu Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalar ile sona erdi.

KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELE ZAMANI

Fındığın en önemli zararlısı olan Kahverengi Kokarcanın mücadelesi Ülkemiz, Bölgemiz ve Türkiye fındık üretiminde 2. Sırada yer alan İlimiz ekonomisi açısından önem arz etmektedir.

İLÇEMİZİ VE BİZLERİ GURURLANDIRDILAR

Samsun Atatürk Spor Kompleksinde düzenlenen Kick Boks Samsun İl Şampiyonası sona erdi.

HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET

Samsun İl Müftü Yardımcısı Abdullah Kılıç ile İl Müftülüğü Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Erdim, İlçe Müftüsü Ömer Ergül ve Şube Müdürü Ahmet Çakır eşliğinde Hafızlık Fatih Erkek Kur’an Kursunu ziyaret etti.

OKUSAM PROJESi KAPSAMINDA BiR ARAYA GELDiLER

Terme Söğütlü Ortaokulu öğretmenleri Okusam projesi kapsamında her ay kendi okullarında yaptıkları kitap sohbet gününü bu defa Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirdi.

HACI ADAYLARINA HAZIRLIK SEMİNERLERİ

Terme İlçe Müftülüğü tarafından hacı adaylarına yönelik eğitim ve hazırlık seminerleri gerçekleştirildi.

SALIPAZARI VE TERME AFETLERDEN KORUNACAK:

Samsun'da, Salıpazarı Barajı ile Terme Çayı ıslahı inşaat çalışmaları devam ediyor.

ŞENOL KUL’U DUYGULANDIRAN ZİYARET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, annesi Mukaddes Kul adına yaptırdığı Terme Mukaddes Kul Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Abdulkadir Öztürk ve özel öğrencilerini ağırladı.

TERME BELEDİYE BAŞKANI ŞENOL KUL, “KADINLARIMIZ BAŞ TACI”

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri çerçevesinde ilçenin ilk ve tek kadın muhtarı olan Fenk Mahallesinin muhtarı Elif Alemdar’ı makamında ağırladı.

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 104. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Terme´de de çeşitli etkinliklerle kutlanarak renkli görüntülere sahne oldu.

MUTLULUĞUN KANATLARI DERNEĞİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Mutluluğun Kanatları Derneği, 22 Nisan 2023 tarihi Pazartesi günü Cumhuriyet İlkokulu / Cumhuriyet Ortaokulu'nda ücretsiz etkinlik düzenlendi.

ÖZEL TUĞRA ANAOKULUNDA COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Tuğra Anaokulu’nda coşkuyla kutlandı.

TERME TSO’DAN BAŞKAN KUL’A ZİYARET

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi, Meclis Başkanı Soner Özden ve Meclis Üyeleri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

MURAT ŞİMŞEK PENALTIYI KURTARDI AMA SANAYİSPOR'U KURTARAMADI: 0-3

Samsun Süper Amatör BAL'e Yükselme Grubu maçında Terme'de Lâdik Belediyespor ile karşılaşan Sanayispor, rakibine 3-0 yenilmekten kurtulamadı.

TERME’DE KANO SPORU ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gölyazı mahallesinde bulunan göller bölgesinde Ordu Kano Kulübü ile incelemede bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, bölgenin turizm olanaklarının gelişimi için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini dile getirdi.

‘ÖZGÜR FİLİSTİN” KONULU KONFERANSA YOĞUN İLGİ

Samsun Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Muzaffer Barlak tarafından düzenlenen “Özgür Filistin” konulu konferans yoğun ilgi gördü.

TERME TSO SAĞLIK ANLAŞMASI İMZALADI

Terme Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Özel Büyük Anadolu Hastaneleri arasında kurumsal sağlık anlaşması imzalandı.

BAŞKAN KUL, MESAİYE VATANDAŞLARI DİNLEYEREK BAŞLIYOR

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da sık sık vatandaşlarla birlikte olmaya devam ediyor.

TERME’DE POLİSTEN VATANDAŞLARA DOLANDIRICILIK UYARISI

Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Terme’de halkın yoğun olduğu meydan, park, ATM, iş yerleri, işlek cadde ve sokaklarda dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyararak broşür dağıttı.