Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

MÜFTÜLÜK ÖNCÜLÜĞÜNDE AİLELERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜREN PROJELER

MÜFTÜLÜK ÖNCÜLÜĞÜNDE AİLELERİN  YÜZLERİNİ GÜLDÜREN PROJELER

Terme İlçe Müftülüğü bünyesinde 2023 yılı içerisinde başlatılan "Bu Kış Yüzler Güldürüldü mü? Bir Yetimide Sen Giydir" ve “Gelin Gönüller Yapalım Bu Ramazan ve Her Ramazan” projeleri kapsamında yaklaşık olarak 70 aileye ulaşıldı.

 Terme İlçe Müftülüğü bünyesinde 2023 yılı içerisinde başlatılan "Bu Kış Yüzler Güldürüldü mü? Bir Yetimide Sen Giydir" ve “Gelin Gönüller Yapalım Bu Ramazan ve Her Ramazan” projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımında bulunuldu.
Giyim yardımı hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Ömer Ergül; "İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Koordinatörlüğünde görevlilerimiz ile  "Bu Kış Yüzler Güldürüldü mü? Bir Yetimide Sen Giydir" ve “Gelin Gönüller Yapalım Bu Ramazan Ve Her Ramazan”  projeleri kapsamında hayırseverlerin ve Türkiye Diyanet Vakfı Terme Şubesi destekleriyle, kış kampanyasında 44 çocuğa, Ramazan Bayramı projesi kapsamında ise 100 aileye ulaşılmıştır. Daha önceden tespiti yapılan Terme Merkez ve civar mahallelerde ki yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi ailelerden ilçe merkezine gelme imkanı olmayanlar İlçe Müftülüğü tarafından alınarak belirlenen mağazaya götürülüp kendi beğendikleri kıyafetler temin edildi. Kış ayında ve bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldüren, projemize destek veren hayırsever vatandaşlarımızdan Rabbim razı olsun, Yüce Mevlam yaptıkları hayırları kabul etsin. Ayrıca İlçe Müftülüğümüz bünyesinde faaliyetlerini gerçekleştiren Gençlik Koordinatörlük ekibimize katkılarından dolayı teşekkür ederim. Yolumuzu gözleyen daha nice yetim öksüz ve ihtiyaç sahibi aileler arasında gönül köprüsü kurarak hayırseverlerimizin verdiği emanetleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya Türkiye Diyanet Vakfı Terme Şubesi olarak devam edeceğiz.”dedi.
 Böylesine güzel bir programda çocuklarla birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Müftü Ergül, müftülük bünyesinde bu ve benzeri projelere hayırsever vatandaşların da destekleriyle devam edileceğini söyledi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK