Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MUHASEBECiLER BiLGiLENDiRiLDi

MUHASEBECiLER BiLGiLENDiRiLDi

Mali müşavirlere, Terme Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, İş-Kur destekleri ve projelendirmeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

İŞKUR Çarşamba Hizmet Merkezi tarafından, ilçemizde faaliyet gösteren mali müşavirlere yönelik, İŞKUR destekleri ve projelendirmeleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
İŞKUR Çarşamba Hizmet Merkezi Müdürü Orhan Akyüz ve İŞKUR personellerinin yapmış olduğu bilgilendirme toplantısına, mali müşavirler yoğun ilgi gösterdi.
Daha önce ki dönemlerde haftada bir gün Terme Ticaret ve Sanayi Odasında hizmet veren İŞKUR, artık Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki gün Terme TSO üyelerine hizmet verecek.
İŞKUR yetkilileri, çarşamba günleri iş verenlerin taleplerini toplayıp cuma günleri ise işçi başvurularını alacak. Bu çalışma sayesinde üyelerin teşviklerden haberdar edilmesi planlanırken daha hızlı işlem yapılması da hedefleniyor.
Ziyarette konuşan Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi, İŞKUR´un ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek ?Böyle bir çalışmanın hem üyelerimize hem de vatandaşlarımıza fayda sağlayacağına inanıyorum.?dedi.Hbr: Nazan ŞENTEPE İŞLER