Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar günü Terme Cumhuriyet Meydanında çeşitli ziyaret ve etkinlikle kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar günü Terme Cumhuriyet Meydanında çeşitli ziyaret ve etkinlikle kutlandı.
Bu yıl 2.´si düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar günü programı Terme Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Programın açılış konuşmasını yapan Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç ?Termeli muhtarlar olarak ilçemize yapılan çalışmalardan memnunuz. Muhtarlarımızın çalışma şartlarını iyileştirdiği ve itibarını arttırdığı için sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan´a ve ne zaman ihtiyacımız olsa her zaman yanımızda olduğunu hissettiğiz Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Terme Belediye başkanımıza, Kaymakamımıza , tüm kurum müdürlerimize teşekkür eder, tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutlar ve daha nice muhtarlar gününe kavuşmayı niyaz ederim.?dedi.
Programın sonunda Terme Kaymakamı Emin Alıcı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Talip Sevim, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe Emniyet Müdürü Murat Elkılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, İlçe Nüfus Müdürü Yusuf Çakır ve sivit toplum kuruluşları temsilcileri muhtarlar derneğini ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşma yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Muhtarlarımız yerel katılım ve demokrasi anlayışımız adına önemli bir vazife üstleniyor. Terme Belediyesi olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu taleplerin bizlere iletilmesinde de en önemli unsurlardan biri sizlersiniz. Babamın da uzun yıllar muhtarlık yapması nedeni ile ne zorluklarla mücadele ettiğinizi iyi biliyorum. Amacımız Terme´yi daha sağlıklı, daha modern, daha çağdaş bir yapıya kavuştururken muhtarlarımızla birlikte şehrimizi geleceğe taşımak. İlçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum? dedi.
Ziyaret sonunda Terme Belediye Başkanı Şenol Kul muhtarlara üzerlerinde isimleri yazılı ajanda hediye etmesi ile program son buldu.